Follow us

Η στοργική μαμά Madonna

Μιλάει για την κόρη της και το πόσο αυστηρή είναι...

madonnaasamother

Μιλάει για την κόρη της και το πόσο αυστηρή είναι...

Κι άλλα προβλήματα έχει τώρα στο κεφάλι της η Madonna. Δεν της έφτανε που το album της πάτωσε -λίαν επιεικώς- τώρα έχει και μια έφηβη κόρη να χαλιναγωγήσει. Και όταν είσαι κόρη της Madonna, με τόσα media γύρω σου, τόσα λεφτά και δημοσιότητα, δεν είναι εύκολο να μπεις σε καλούπι.

Πρόσφατα, η νεαρή Lourdes πιάστηκε στα πράσα από paparazzi να κάνει το πρώτο της (πέρασε και δεν ακούμπησε...) τσιγάρο με αποτέλεσμα οι ερωτήσεις στη μαμά Madonna να πέφτουν βροχή. Όπως αποκάλυψε η ίδια, λοιπόν, στο TODAY show του Harry Smith δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή. “Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο σκληρή όσο θα έπρεπε. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαι περισσότερο. Είναι δύσκολο, κάθε μέρα είναι και μια διαπραγμάτευση. Αλλά το κάπνισμα, δεν το επικροτώ”.

Η στοργική μαμά Madonna
H 15χρονη κόρη της Madonna, Lourdes, με το τσιγάρι ανά χείρας

Βέβαια, ο Harry περιμένοντας την στην γωνία της θύμισε ότι στο τελευταίο της video clip η ίδια κάπνιζε! Τότε, η βασίλισσα της pop έτρεξε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ισχυριζόμενη ότι εκεί ήταν απλά ένα αξεσουάρ και τίποτε άλλο.

Η 53χρονη μαμά μίλησε και άλλο για την κόρη της και για την σχέση που έχουν αυτή τη φορά στο τομέα των ρούχων. Η ίδια η Madonna παραδέχτηκε ότι δανείζεται ρούχα από την ντουλάπα της κόρης της και ειδικά τα starakia της (λες και δεν μπορεί να πάρει δικά της...) αλλά και η Lourdes φοράει τα μποτάκια της. Της αρέσει πολύ το στυλ της κόρης της αλλά αρκετές φορές δεν την έχει αφήσει να πάει ντυμένη περίεργα στο σχολείο. Μάλιστα, την τιμωρεί παραδειγματικά παίρνοντας της το κινητό. “Τα παιδιά μου βλέπουν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που βλέπουν οι θαυμαστές μου, όταν γυρίζω σπίτι είμαι μια μαμά που θα αρχίσει “Έκανες τα μαθήματα σου; Γιατί το φοράς αυτό; Τι τρως εκεί;”. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου παιδιά, αλλά μέχρι τώρα επιβίωσα”.

Δες το σχετικό βίντεο:






Δες επίσης:

Γεύση αποτυχίας για τη Madonna
Madonna: Της έκανε πρόταση γάμου o 24χρονος αγαπημένος της
Βίντεο: Δες το νέο τραγούδι της Madonna
H Madonna στη Νέα Υόρκη - Επισκίασε τους πρωταγωνιστές της ταινίας WE;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ