Follow us

H Demi Moore απαρνιέται τον τίτλο της ως MrsKutcher!

Επιστρέφει στο twitter ως MrsKutcher, αλλά αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της!

demimoore1904

Η Demi Moore λέει "MrsKutcher No More!". Μετά την επιστροφή της στο twitter τη Δευτέρα ως MrsKutcher, αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της!

Μετά την απουσία τριών μηνών από το twitter η Demi Moore, επέστρεψε με ένα όνομα που απ' ότι φαίνεται δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Η MrsKutcher προσπαθεί να προχωρήσει μετά τον χωρισμό της με τον Ashton Kutcher και το Missbloom.gr έμαθε πως το πρώτο βήμα της είναι να αλλάξει το όνομα της στο twitter. Η Demi Moore επικοινώνησε με τους fans της ζητώντας ιδέες για την αλλαγή του ονόματος. “Ώρα για αλλαγή, νέο όνομα στο twitter... καμία πρόταση;”, έγραψε στο twitter. “Μαζεύω όλες τις προτάσεις! Ευχαριστώ, συνεχίστε να προτείνετε!” Ακόμα και η προσωπικότητα του CNN, ο Piers Morgan, έκανε tweet στην Demi Moore: “Πώς σου φαίνεται το mrsmorgan;”. “Νομίζω ότι αυτό είναι ήδη πιασμένο!”, απάντησε η ίδια.

H Demi Moore απαρνιέται τον τίτλο της ως MrsKutcher!

Η τρίμηνη απουσία της Demi Moore από τον Ιανουάριο, οφειλόταν στην εισαγωγή της σε κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς λόγω του εθισμού σε συνταγογραφούμενα φάρμακα και των διατροφικών διαταραχών της, έπαθε κρίση και κατέρρευσε. Πάντως, αν και η Demi Moore δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τον Ashton Kutcher -αν κρίνουμε από το όνομά της στο twitter- εκείνος δεν πτοείται. Ο εργένης φαίνεται να έχει σχέσεις με όλες από την Lorene Scafaria, μέχρι την Rihanna και την Mila Kunis!

Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ