Follow us

Χρήση ναρκωτικών από τη Rihanna;

Μια φωτογραφία που την "καίει"...

rihannacoachelladrugs


Μια φωτογραφία που την "καίει"...


Η Rihanna δείχνει να περνάει καλά και να απολαμβάνει κάθε στιγμή φροντίζοντας, βέβαια, να μας το δείχνει με κάθε τρόπο. Η εμμονή της με τις φωτογραφίες αλλά και τη δημοσίευση αυτών μας δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνουμε πολλά για την προσωπική της ζωή.

Την τελευταία φορά την συναντήσαμε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella αφότου βέβαια την είχαμε απολαύσει σε ποικίλες πόζες από τις διακοπές της στη Χαβάη που είχε περάσει το περασμένο Ιανουάριο.

Στο μουσικό αυτό φεστιβάλ η Riri, παρέα με την φίλη της Katy Perry, ξεσάλωνε και έδειχνε να περνάει πολύ καλά όταν ανέβασε μια -περίεργη- φωτογραφία που τη δείχνει να είναι στο ώμο ενός άντρα μαζεύοντας κάτι περίεργες άσπρες νιφάδες σε ένα μισοφτιαγμένο τσιγάρο. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από το σχόλιο: “Οι αναμνήσεις δεν ζουν όπως οι άνθρωποι #coachella”.

Χρήση ναρκωτικών από τη Rihanna;
Η επίμαχη φωτογραφία

Οι fans της έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία άλλοι με καλοπροαίρετο τρόπο και άλλοι όχι. Οι μισοί αντελήφθησαν τις λευκές αυτές νιφάδες σαν κοκαΐνη και απέτρεπαν την Rihanna από το να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιποι τη ζήλευαν που έτρωγε τορτίγιες με φέτα.




Διάβασε επίσης:
H Rihanna κολυμπάει topless
Coachella Music Festival: Οι celebs παραδίδουν μαθήματα boho στυλ!
Tι φόρεσε η Rihanna στην πρεμιέρα του Battleship στην Ιαπωνία;
Rihanna: "Κι εγώ δυσκολεύομαι να βρω σύντροφο"
Ποιος θα συμπαρουσιάζει το reality της Rihanna;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ