Follow us

Ποιο είναι το μυστικό της Kim Kardashian για άψογη επιδερμίδα;

Αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας...

kimkardashian2404
H Kim Kardashian αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το μυστικό για την άψογη επιδερμίδα της!

Δείχνει άψογη σε κάθε εμφάνισή της, χάρη στους αμέτρητους make-up artists που έχει στη διάθεσή της και χθες το βράδυ μοιράστηκε μαζί μας ακριβώς το πώς επιτυγχάνει μια τέλεια επιδερμίδα με μια φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της.

Ποιο είναι το μυστικό της Kim Kardashian για άψογη επιδερμίδα;

Στη φωτογραφία, η Kim Kardashian έχει κάποιο είδος κίτρινου primer στο πρόσωπό της, χωρίς να έχει ίχνος από κάποιο make up. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε με τη λεζάντα: “Περιποίηση από την @1maryphillips!!! Είμαι λίγο μπερδεμένη από την νέα της τεχνική, ΑΛΛΑ ξέρω ότι θα είναι υπέροχο το αποτέλεσμα!”.

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της make-up artist Mary Phillips, είναι, εκτός από την Kim Kardashian, η Jessica Simpson, η Jennifer Lopez και η Salma Hayek. Η Kim δημοσίευσε λίγο αργότερα στο twitter τη φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα γράφοντας, “Το φλας είναι φωτεινό, αλλά εδώ είναι η φωτογραφία με το μετά!!!”.

Ποιο είναι το μυστικό της Kim Kardashian για άψογη επιδερμίδα; - εικόνα 2

Αν και δεν είναι σαφές τι προϊόν χρησιμοποιήθηκε ακριβώς στο πρόσωπο της Kim, φαίνεται να είναι κάποιο είδος χρωματιστού primer. To primer σε κίτρινο χρώμα συνήθως χρησιμοποιείται για να καλύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τις κοκκινίλες στο πρόσωπο.

Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ