Follow us

Μεγάλο το άγχος της Scarlett

Ανησυχεί όπως κάθε άλλη γυναίκα

scarlettagxosswma
Ανησυχεί όπως κάθε άλλη γυναίκα

Η Scarlett Johansson είναι μια καθημερινή γυναίκα σαν όλες τις άλλες, έχοντας τις ίδιες ανησυχίες και άγχη. Μέσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνεται και η αβεβαιότητα για το σώμα της, ειδικά τώρα που χρειάστηκε να υποδυθεί τη Black Widow στην ταινία “The Avengers” όπου έπρεπε να φοράει μια ολόσωμη κολλητή φόρμα τύπου Catwoman.

“Όλες οι γυναίκες ανησυχούν για το σώμα τους. Δεν εξαιρούμαι εγώ από αυτό.” είπε η ηθοποιός στο Daybreak morning show της αγγλικής τηλεόρασης ενώ συνεχίζει “Το θέμα δεν ήταν να περάσω ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, αλλά να χωρέσω σε αυτή τη φόρμα”.

Η 27χρονη Scarlett, επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έκανε γυμναστική μόνο για τα ρούχα αλλά και για τα ακροβατικά που έπρεπε να εκτελέσει μέσα στην ταινία για χάρη του ρόλου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια: “Απαιτούν πολύ εξάσκηση και αφοσίωση. Όταν όμως τα καταφέρνεις νιώθεις πολύ καλά σαν να έχεις καταφέρει κάτι το σπουδαίο”.

Στο τέλος, η Johansson, με αφορμή την σχέση της με τον διαφημιστή, Nate Naylor, μίλησε και για την μουσική, το debut album της που είχε κυκλοφορήσει 4 χρόνια πριν και αν θα το έκανε ξανά. “Θα το ήθελα πάρα πολύ. Το να κυκλοφορήσεις ένα δικό σου album είναι σαν να έχεις ένα μωρό, που πρέπει να το φροντίζεις και να του αφιερώνεις όση περισσότερη ώρα γίνεται”. Μάθε τέχνη και άσ' την, Scarlett, και άμα πεινάσεις πιάσ' την.


Διάβασε επίσης:

Τι φόρεσε η Scarlett Johansson στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers;
Μάθετε ποια είναι η super power της Scarlett
Ποιανού μυστικά θέλει να μάθει η Scarlett Johansson;
Η Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Moet & Chandon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ