Follow us

Η Victoria Beckham σχεδίασε το δικό της αυτοκίνητο!

Αποκάλυψε στο Πεκίνο το Range Rover με το όνομά της.

beckham2504

Η Victoria Beckham σχεδίασε και αποκάλυψε στο Πεκίνο μια περιορισμένη έκδοση αυτοκινήτων Range Rover με το όνομά της.

Στόχος της είναι να κερδίσει την υπερ-πλούσια και αναπτυσσόμενη μεσαία τάξη της κομμουνιστικής Κίνας, όπου θα αρχίσουν να πωλούνται τα πρώτα μοντέλα. Φαίνεται πως οι ευκατάστατοι αυτοί πελάτες πιστεύουν ότι η standard έκδοση του "Range Rover Evoque" απλά δεν είναι αρκετά σικ και επιζητούν την έξτρα πινελιά της Victoria Beckham! Το αυτοκίνητο θα κοστίζει £ 80.000 (~97.628 ευρώ) - περίπου το διπλάσιο της τιμής του αντίστοιχου standard Evoque.

Το "Beckham Range Rover" είναι βαμμένο στο χέρι σε γκρι ματ χρώμα με γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου, μοχέρ πατάκια εμπνευσμένα από την Rolls Royce του πατέρα της και ροζ-χρυσές λεπτομέρειες. Η Beckham, κάλυψε το εσωτερικό με vintage μαυρισμένο δέρμα και ράμματα που μοιάζουν με εκείνα στις μπάλες Baseball. Η Range Rover θα κλείσει τη λίστα παραγγελιών μόλις φτάσουν τις 200, αλλά οι τυχεροί πελάτες θα πάρουν μαζί με το αυτοκίνητό τους μια σειρά αποσκευών από μαύρο δέρμα με επένδυση, καθώς και ένα πορτοφόλι με την υπογραφή της Victoria Beckham.

Διάβασε επίσης:

***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ