Follow us

Η Lindsay Lohan απαντά στις προσβλητικές δηλώσεις της Rosie O'Donnell

Στον "πόλεμο" επιστρατεύτηκαν η μητέρα και ο πατέρας της

lindsay2604

Μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι η Lindsay Lohan θα ενσαρκώσει την Elizabeth Taylor στην βιογραφική ταινία "Liz & Dick", η Rosie O'Donnell προσέβαλε την ηθοποιό, δηλώνοντας ότι είναι ακατάλληλη για το ρόλο.

Η Rosie O'Donnell δήλωσε η Lindsay Lohan δεν είναι ούτε «ικανή», αλλά ούτε και έτοιμη για να γίνει πάλι μια σταρ του σινεμά, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ότι έχει να πρωταγωνιστήσει σε κάτι σημαντικό από τότε που ήταν 16. Η Lindsay απαντώντας σ' αυτές τις προσβολές δήλωσε ότι "Είναι αστείο όταν κάποιος που δεν γνωρίζεις καθόλου λέει κάτι τόσο προσβλητικό και κάνει ότι ξέρει τα πάντα. Έκανα μία από τις πρώτες συνεντεύξεις μου μαζί της όταν ήμουν μικρή. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη τότε".

Η Dina Lohan, μητέρα και μάνατζερ της Lindsay, απάντησε στις δηλώσεις της Rosie λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει σωστά επιχειρήματα. "Είπε ότι η Lindsay δεν έχει παίξει σε καμία ταινία από τότε που ήταν 16, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχει συνεργαστεί με την Meryl Streep στο "Prairie Home Companion" και με την Jane Fonda μετά από αυτό. Επίσης, έπαιξε στο Bobby με ένα πολύ σημαντικό cast ηθοποιών. Απλά θέλω να βάλω τα γεγονότα σε μια σειρά", είπε.

Ακόμα και ο αποξενωμένος πατέρας της Lindsay, ο Michael Lohan μίλησε για το θέμα: "Είναι η Rosie σε οποιαδήποτε θέση να κρίνει κανέναν; Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο και δύο αποτυχημένα shows, προσβάλλει άλλες διασημότητες και ανθρώπους με υψηλό προφίλ. ΕΛΕΟΣ!".

Εσύ τι πιστεύεις; Θα καταφέρει η Lindsay Lohan να ενσαρκώσει την Elizabeth Taylor;

Διάβασε επίσης:

***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ