Follow us

Βίντεο: O Kutcher υποδύεται τον Karl Lagerfeld

και άλλους χαρακτήρες, διαφημίζοντας site γνωριμιών.

ashtonkutchersitegnwrimiwn

Διαφημίζει site γνωριμιών

Αυτή τη περίοδο ο Ashton Kutcher θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει. Να κάνει τι; Να διαφημίσει site για singles που παρουσιάζουν τον εαυτό τους και ψάχνουν το ταίρι τους όπου και αν αυτό βρίσκεται.

Στα πλαίσια της διαφήμισης αυτής, ο Ashton μεταμφιέζεται σε διάφορους χαρακτήρες οι οποίοι αυτο-παρουσιάζονται για να βρουν το άλλο τους μισό. Ο Darl, είναι ένας ιδιόρρυθμος κύριος τύπου Karl Lagerfeld παρέα με το σκυλάκι του, ο Nigel με ράστα και σκουλαρίκια είναι ένας ευαίσθητος Βρετανός, ο Raj που έρχεται από το Bollywood και έχει ως πρότυπο γυναίκας την Kim Kardashian και ο Swordfish που έρχεται από το Νότο με πολλά τατουάζ και μούσια.

Στο τέλος, βέβαια, παρουσιάζεται και σαν τον εαυτό του γράφοντας στην οθόνη “Ashton, 34” και λέει χαρακτηριστικά: “Η αίθουσα αναμονής είναι σαν ένα freak show. Είμαστε όλοι στην ίδια κατηγορία;”

Παρόλο που τα δημοσιεύματα ήθελα τον πρόσφατα χωρισμένο Kutcher να βγαίνει με την Mila Kunis τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί και μετά από αυτό το όνομα του στις λίστες των singles πιθανότατα να είναι πρώτο πρώτο.

Δες το σχετικό βίντεο:




Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ