Follow us

Τα σέξι τατουάζ της Jennifer Lopez

για τις ανάγκες του νέου της video clip "Follow the Leader"

lopez


Ξέραμε ότι η JLo λατρεύει να μεταμορφώνεται στα video clip της! Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει ως σέξι style icon στο κόκκινο χαλί, όμως στα γυρίσματα των clip της υιοθετεί διαφορετικούς, πιο άγριους ρόλους.


Αυτή τη φορά μας άφησε άφωνους με τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της! Φυσικά πρόκεται για προσωρινά tattoo που έχουν γίνει μόνο και μόνο για να τονίσουν το χαρακτήρα της. Η λέξη "Lideres" κοσμεί το μπούστο της ενώ στην πλάτη υπάρχει ένας υπερμεγέθης δράκος.

Τη σκηνοθεσία του video υπογράφει ο 25χρονος σύντροφος της Casper Smart ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες γωνιές του Ακαπούλκο. Η Lopez τραγουδάει με τους Wisin & Yandel παίρνοντας μέρος σε ένα ανελέητο κυνηγητό. H κριτής του “American Idol” ζήτησε στο νέο της τραγούδι να συμμετέχουν οι Πορτορικανοί Wisin & Yandel, ένα ντουέτο reggaeton που ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και έχουν ήδη συνεργαστεί με τον Ricky Martin και τον Enrique Iglesias.

Στο clip η JLo ξυπνάει topless στο κρεβάτι μιας παραθαλάσσιας βίλας και αποφασίζει να ξεκινήσει τη μέρα της βγαίνοντας έτσι στο μπαλκόνι. Κατά τα άλλα το video περιλαμβάνει, εκτός από τατουάζ και κυνηγητό, πολύ sexy κούνημα γοφών ala JLO.

Τα σέξι τατουάζ της Jennifer Lopez


Δες εδώ το video

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ