Follow us

Διάσημα tweets για τις εκλογές

Τι έγραψαν οι εγχώριοι stars στο twitter;

sakis_rouvas_heineken_default

Τι έγραψαν οι εγχώριοι stars στο twitter;

Οι διάσημοι Έλληνες δεν παρέλειψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο να αναφερθούν με τον δικό τους τρόπο σε όσα συνέβησαν, κυρίως προεκλογικά. Σάκης Ρουβάς, Έλλη Κοκκίνου και Ηλίας Ψινάκης ήταν μερικοί από αυτούς. Δες παρακάτω τα tweets.

Σάκης Ρουβάς (@sakisrouvas): «Με ποιο δικαίωμα οι πολιτικοί μού στέλνουν μηνύματα στο κινητό μου χωρίς να τους το έχω δώσει εγώ; Και ποιος τους το έδωσε παρακαλώ!».

Γιώργος Τσαλίκης (@Tsalikisgiorgos): «Εκλογές σε λίγες ώρες. Ελάχιστα πρόσωπα εμπιστεύομαι, πρόσωπα τα όποια γνωρίζω προσωπικά. Άρα αύριο ψηφίζω πρόσωπα. Όχι παρατάξεις».

Έλλη Κοκκίνου (@ElliKokkinou): «Ποιος θα μαζέψει άραγε μετά τις εκλογές, όλα τα διαφημιστικά έντυπα με τα μούτρα των υποψηφίων, από τα σπίτια μας; Εεεεεε;».

Σταματίνα Τσιμτσιλή (@stam_tsimtsili): «Η αντίστροφη μέτρηση για το προεκλογικό παραβάν είναι γεγονός... Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει η Δευτέρα!».

Αγγελική Ηλιάδη (@Aggeliki_iliadi): «''Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση"... τουλάχιστον μας προειδοποιούν... να έχουμε το περιθώριο να αλλάξουμε κανάλι... αλλεργία στα ψέματα».

Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis): «Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό... είναι πολιτικό! Είμαστε όλοι πλέον ειδοποιημένοι και θα είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι μας συμβεί».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ