Follow us

Kristen Stewart VS Charlize Theron στην νέα ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"

Πώς απέκτησε τις μελανιές της η Charlize Theron;

xionati0905


Η μαγευτική Χιονάτη (Kristen Stewart) ενώνει τις δυνάμεις της με τον άγριο κυνηγό (Chris Hemsworth), ο οποίος έχει διαταγές από τη διαβολική Βασίλισσα (Charlize Theron) να τη σκοτώσει.


Kristen Stewart VS Charlize Theron στην νέα ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"

Μαζί αγωνίζονται για να απαλλάξουν το βασίλειο τους από το κακό, στη νέα αυτή τολμηρή ταινία, εμπνευσμένη από το κλασσικό παραμύθι. Παθιασμένη με το να είναι η ωραιότερη γυναίκα στη γη, η κακιά Βασίλισσα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της, αλλά και τη δύναμή της. Η μοναδική που υπάρχει είναι η καρδιά της φυλακισμένης Χιονάτης, όμως το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος. Η Βασίλισσα στέλνει να την εντοπίσει τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επιβιώσει στο Δάσος: έναν Κυνηγό. Ο Κυνηγός δέχεται, όταν όμως τη βρίσκει διστάζει...

Kristen Stewart VS Charlize Theron στην νέα ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" - εικόνα 2

Απ' όλες τις σκηνές που είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε στην ταινία, μια είναι αυτή που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις: η σώμα με σώμα μάχη της Χιονάτης με την κακιά Βασίλισσα Ραβένα!
Απλώς φαντάσου το σκηνικό Kristen Stewart VS Charlize Theron!

Η Kristen Stewart όμως δεν είναι σίγουρα ο λόγος για τις μελανιές της Charlize, όπως είπε η ίδια: "Τα κοστούμια μου έκαναν μεγαλύτερη ζημιά από τις πραγματικές σκηνές μάχης. Ήμουν πολύ πιο μελανιασμένη από το κοστούμι μου παρά από τη μάχη (με την Stewart). Το να κάνεις μια σκηνή μάχης με το κολάν σου είναι εντελώς διαφορετικό από το να την κάνεις φορώντας 36 κιλά χάλυβα!". H Kristen Stewart πάντως κρατάει καλά τα μυστικά της "καυτής" μάχης και δεν αποκαλύπτει τίποτα!

Kristen Stewart VS Charlize Theron στην νέα ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" - εικόνα 3

Μιλώντας για τα κοστούμια, ο σχεδιαστής τους, Colleen Atwood, είπε πως παρά τις μεταλλικές λεπτομέρειες τους, η Charlize ήξερε ακριβώς πως να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σκηνών. "Δεν μπορείς να σχεδιάσεις το κοστούμι της Ραβένα χωρίς να έχεις την Charlize να το υποστηρίξει", είπε.

Δες το trailer της ταινίας:



Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 31 Μαΐου.

Διάβασε επίσης:

***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ