Follow us

Η Carey Mulligan πουλάει το φόρεμά της

Για ποιο λόγο; Plus: Ποιες άλλες το έχουν ξανακάνει;

careymulligandress

Για ποιο λόγο;

Το χρυσό-ασημένιο Prada φόρεμα της Carey Mulligan που φορούσε την βραδιά του Met Gala βγαίνει στο “σφυρί”, για καλό σκοπό όμως.

Η Carey Mulligan ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες φιγούρες του event για το opening της νέας έκθεσης του Metropolitan Museum of Art για πολλούς λόγους. Αρχικά, ήταν οικοδέσποινα της βραδιάς μαζί με την Anna Wintour και την Miuccia Prada. Έπειτα, ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά το γάμο της με τον Marcus Mumford στο Somerset του Λονδίνου, πριν από δύο εβδομάδες. Και, τέλος, γιατί το φόρεμα της, που δημιουργήθηκε κατόπιν παραγγελίας, την συμπεριέλαβε στην λίστα των πιο καλοντυμένων κυριών και βοήθησε την ηθοποιό να αναδειχθεί στο twitter ως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς με το όνομα της να είναι στην κορυφή του trending για πολλές ώρες.

Η Carey Mulligan πουλάει το φόρεμά της
Η Carey Mulligan όπως ήταν την βραδιά του Met Gala


Το φόρεμά της, λοιπόν, βρίσκεται σε δημοπρασία μέσω του eBay. Ξεκίνησε από 500 δολάρια και τώρα έχει φτάσει ήδη τα 1.025 δολάρια. Η λήξη της δημοπρασίας χρονολογείται στις 19 Μαΐου και όλα τα έσοδα προορίζονται για το ίδρυμα Oxfam America, που καταπολεμά την φτώχεια και την πείνα.

Η πρώτη παρόμοια ενέργεια είχε γίνει το 2006 από την Keira Knightley, η οποία παραχώρησε την Vera Wang τουαλέτα της, με την οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, μαζεύοντας το ποσό των 7.900 δολαρίων για το ίδιο ίδρυμα.

Η Carey Mulligan πουλάει το φόρεμά της - εικόνα 2
H τουαλέτα Vera Wang που φόρεσε η Keira Knightley στα Όσκαρ του 2006

Επίσης, το ίδιο έπραξε και η Natalie Portman με τη vintage τουαλέτα Christian Dior Haute Couture που φόρεσε στα φετινά βραβεία Όσκαρ και η οποία μοσχο-πουλήθηκε στην τιμή των 50.000 δολαρίων.

Η Carey Mulligan πουλάει το φόρεμά της - εικόνα 3
Το πουά κόκκινο φόρεμα του οίκου Dior



Διάβασε επίσης:

Met Gala: Ποιες stars βρέθηκαν και τι φόρεσαν
Τα exit polls του ΜΕΤ GALA
Πριν και μετά: 5 celebrities πριν ετοιμαστούν για το Met Gala
Το δαντελένιο φόρεμα του Marc Jacobs στο Met Gala

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ