Follow us

Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο

Plus: Μάθε τι φόρεσαν

CharlizeTheron


Η Charlize Theron και η Kristen Stewart μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας τους ταινίας Snow White and the Huntsman το βράδυ της Δευτέρας στην Εmpire Leicester Square του Λονδίνου.


Ολόκληρη η πλατεία στρώθηκε με γκαζόν αντί για κόκκινο χαλί δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό παρόμοιο με αυτό της ταινίας.

Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο

Η Charleze Theron φόρεσε (όπως ήταν αναμενόμενο) Christian Dior! Επέλεξε μια μάξι τουαλέτα από διαφάνεια σε μαύρο και τη συνδύασε με μαύρο σορτσάκι και ένα nude tube στο επάνω μέρος. Μια φαρδιά μαύρη ζώνη στη μέση έδωσε σχήμα στη δαντέλα που έπεφτε αέρινα στο σώμα της. Η απαραίτητη πινελιά χρώματος ήρθε μέσα από τα τυρκουάζ σκουλαρίκια και δαχτυλίδι του οίκου Solange Azagury Partridge! Το σίγουρο είναι πως όσο εξελίσσεται το promo tour της ταινίας, η Charleze θα μας χαρίζει υπέροχα looks...
Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο - εικόνα 2

Όσο υπέροχη και αν είναι η συγκεκριμένη Marchesa τουαλέτα και όσο και αν αγαπάμε το ιδιαίτερο στυλ της Kristen, μας είναι δύσκολο να τα αποδεχτούμε μαζί! Η Kristen φαίνεται πολύ "περιορισμένη" μέσα στην τουαλέτα της και δεν δείχνει καθόλου ευχαριστημένη με την υψηλή ραπτική! Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σίγουρα κάτι που δεν θα φορούσε αν μπορούσε να επιλέξει το red carpet outfit μόνη της! Μια ωραία στιγμή της βραδιάς ήταν η άφιξη της Kristen με αθλητικά Nike και Marchesa τουαλέτα! Λίγα δευτερόλεπτα αφότου βγήκε από τη λιμουζίνα της άλλαξε παπούτσια, φόρεσε τις μαύρες γόβες και ανέβηκε στα ψηλοτάκουνα αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει συνηθίσει τα ψηλά παπούτσια.
Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο - εικόνα 3
Η Kristen και η Charlize με τον συμπρωταγωνιστή τους Chris Hemsworth

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ