Follow us

Τα αστεία του Obama προς τον David Beckham

κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λευκό Οίκο

beckham


κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Λευκό Οίκο


Ο David Beckham ως αρχηγός της ομάδας LA Galaxy και μετά τη νίκη του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Major League Soccer Championship επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο για να δεχτεί και προσωπικά τα συγχαρητήρια του προέδρου. Ο Barack Obama όμως είχε διάθεση να κάνει αστεία σε προσωπικό επίπεδο με τον David παρά να κάνει μια επίσημη ομιλία!

Τα αστεία του Obama προς τον David Beckham

Έτσι λοιπόν ο David βρέθηκε έκπληκτος να ακούει τον πρόεδρο να του λέει ότι είναι τόσο μεγάλος για το ποδόσφαιρο που θα μπορούσε να είναι πατέρας των συμπαικτών του! Κάτι που είναι αλήθεια άλλωστε αφού στα 38 του χρόνια ο Beckham είναι από τους πλέον "ηλικιωμένους" ποδοσαφαιριστές του πρωταθλήματος! Τα σχόλια του Obama όμως δεν σταμάτησαν στην καριέρα του μέσα στο γήπεδο. "Είναι ένας παίκτης που παίζει σκληρά! Είναι σπάνιο ένας άνδρας να παίζει σκληρά στο γήπεδο και παράλληλα να έχει τη δική του σειρά εσωρούχων" είπε ο πρόεδρος προκαλώντας ένα αμήχανο μειδίαμα στον David!

Τα αστεία του Obama προς τον David Beckham - εικόνα 2

Στο τέλος της συνάντησης ο David έκανε δώρο στον Obama μια φανέλα με το όνομα του τυπωμένο στο πίσω μέρος! Ευτυχώς από τα αστεία του προέδρου γλύτωσε το "πρωτότυπο" μούσι του Beckham που άφησε για τη συγκεκριμένη μέρα...

Τα αστεία του Obama προς τον David Beckham - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ