Follow us

Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της Jolie γι' αυτήν και τον γάμο τους;

Ο Billy Bob Thornton με αφορμή το βιβλίο του μιλάει για την τωρινή τους σχέση και το διαζύγιο...

proinsuzugosangelinajolie

O Billy Bob Thornton, με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του “The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts”, μίλησε για την Angelina Jolie και το γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και χώρισε το 2002. Ο Thornton μιλώντας στην εκπομπή του ABC ”Nightline” πήρε την πλήρη ευθύνη της διάλυσης του γάμου τους και μίλησε και για την τωρινή τους σχέση.

“Τα κατέστρεψα όλα γιατί πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός για αυτήν” αποκάλυψε και συνέχισε: “Είχε τον δικό της τρόπο ζωής και είχα τον δικό μου. Ήμουν πολύ ανασφαλής. Είχαμε έναν εξαιρετικό γάμο και εγώ δείλιασα γιατί δεν ένιωσα αρκετά καλός. Ο κόσμος έλεγε ότι δεν τς άξιζα. Αυτό συνέβη. Δεν ήταν και τόσο σπουδαίο και, βέβαια, ποτέ δεν μισήσαμε ο ένας τον άλλον. Παραμένουμε καλοί φίλοι”.

Ο Thornton έχει παντρευτεί 5 φορές, ενώ ο πιο γνωστός από τους γάμους του ήταν με την Jolie. Το 2000 που παντρεύτηκαν ήταν και οι δυο βραβευμένοι με Όσκαρ (ο δε Thornton για την ταινία “Sling Blade” η δε Angie για τον δευτερεύοντα ρόλο στο “Girl, Interrupted”) αλλά ο Thornton ήταν πιο γνωστός ενώ η καριέρα της Jolie απογειώθηκε το 2001 που υποδύθηκε την Lara Croft. Για όλα αυτά τα προβλήματα δημοσιότητας δήλωσε: “Όταν είναι σε σχέση δυο celebrities τότε υπάρχει πολύ πίεση. Είναι δύσκολες αυτές οι σχέσεις”.

Εννέα χρόνια μετά η Angelina Jolie γράφει στην εισαγωγή του βιβλίου του πρώην συζύγου της και περιγράφει τις καλές και αστείες στιγμές που έζησαν μαζί.



Δες επίσης:
Όταν το πόδι της Angelina Jolie απέκτησε Twitter!
Πάρε και εσύ το δαχτυλίδι της Jolie
Brad Pitt και Angelina Jolie ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη;
Angelina Jolie VS Jennifer Aniston: Ποια πήρε το καλύτερο δαχτυλίδι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ