Follow us

Η σύζυγος του Travolta είναι... "στον κόσμο της"

Προκαλεί το βίντεο προς τη σύζυγό του

videotravoltaprossuzugo

Προκαλεί το βίντεο προς τη σύζυγό του

Φαίνεται ότι η γυναίκα του John Travolta κλείνει την αυτιά της σε όλες αυτές τις κακές φήμες που διαδίδονται για τον άντρα της τον τελευταίο καιρό και δείχνει ότι παρά τα όσα γίνονται εξακολουθούν να είναι μια αγαπημένη οικογένεια.

Η Kelly Preston, σύζυγος του Travolta εδώ και 21 χρόνια, ανέρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα της ένα βίντεο που της έφτιαξε ο Travolta με φωτογραφίες της οικογένειάς τους ως δώρο για την γιορτή της ημέρας. Μάλιστα, το βίντεο ακολουθούσε η εξής έκφραση: “Ο άντρας μου, Johnny, έφτιαξε αυτό βίντεο για την ξεχωριστή ημέρα της Μητέρας για μένα. Είμαι τόσο συγκινημένη και το αγάπησα γι' αυτό ήθελα να το μοιραστώ και με εσάς”.

Το βίντεο έχει διάρκεια 4 λεπτά και περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού από το γάμο τους αλλά και των παιδιών τους. Μάλιστα σε μια φωτογραφία του John Travolta υπάρχει και το μήνυμα: “Από εμένα για εσένα”.

Το τελευταίο καιρό οι φήμες φουντώνουν εναντίον του ηθοποιού καθώς όλο και περισσότεροι, με τελευταίο έναν μασέρ, τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. Όλοι, συνεργαζόμενοι με τον ίδιο δικηγόρο έχουν στραφεί προς την δικαιοσύνη ισχυριζόμενοι ότι είχαν διαπράξει και σεξουαλική πράξη μαζί του. Ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση πάνω σε αυτό ενώ έχει στραφεί εναντίον τους μέσω της δικαστικής οδού.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ