Follow us

Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η

Kylie Minogue, Diane Kruger, Kirsten Dunst και Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί! Δες τι φόρεσαν και μάθε όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες

kylieminogue


Kylie Minogue, Diane Kruger, Kirsten Dunst και Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί! Δες τι φόρεσαν και μάθε όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες



Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η

Η Kylie Minogue έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας της "Holy Motors" στο 65ο Φεστιβάλ Καννών φορώντας μια χρυσή τουαλέτα Dolce & Gabbana με κεντημένες παγιέτες συνδυασμένη με τα χρυσά "Lady Peep Spikes" του Christian Louboutin. Η Kylie δίνει νέο νόημα στην έννοια του Golden Girl με αυτή την εμφάνιση της.

Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η - εικόνα 2

Περισσότερα στη σελίδα ΙΙ
Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η - εικόνα 3

Η Kristen Stewart δείχνει επιτέλους ευτυχισμένη με τη στυλιστική της επιλογή! Στην πρεμιέρα της ταινίας της "On The Road" επέλεξε τουαλέτα Balenciaga (είναι άλλωστε και το πρόσωπο του οίκου για το νέο άρωμα του) με σκίσιμο στο δεξί μέρος που αποκαλύπτει τα υπέροχα πόδια της.

Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η - εικόνα 4

Η Kirsten Dunst εντυπωσίασε με φούξια, μίνιμαλ τουαλέτα Christian Dior! Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κοσμήματα Louis Vuitton.

Περισσότερα στη σελίδα ΙΙΙ
Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η - εικόνα 5

Και τέλος η Diane Kruger που έχει το ταλέντο να μας αφήνει άφωνους με κάθε της εμφάνιση! Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Φεστιβάλ ταξίδεψε στο Monte Carlo του Monaco για το gala Monte Carlo, ‘Night In Monaco’ που διοργάνωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του William J. Clinton Foundation. Η Diane επέλεξε ένα cocktail φόρεμα Prabal Gurung που αποτελείται από μια φούστα με φτερά στρουθοκάμηλου, λευκή ζώνη και χρυσό τοπ με κεντημένες λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε με χρυσά ψηλοτάκουνα Nicholas Kirkwood και κράτησε το clutch "Blue Blood Navette" του Roger Vivier. Εδώ μαζί με τον σύντροφό της Joshua Jackson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ