Follow us

Πως θέλει να δει η Rihanna την Cheryl Cole;

Τι άλλο είπε στο αντρικό περιοδικό Esquire;

rihannaesquire


Οι φιλοφρονήσεις δίνουν και παίρνουν μεταξύ των Rihanna και Cheryl Cole.


Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα της τραγουδίστριας από τα Barbados να ανταποδώσει τα κοπλιμέντα προς την μικροσκοπική star μέσω της συνέντευξής της στο αντρικό περιοδικό Esquire. “Η Cheryl Cole είναι πολύ... hot. Θα ήθελα να την βλέπω να κάνει δουλειές. Να καθαρίζει το πάτωμα κατά προτίμηση. Να σηκώνει πράγματα από κάτω. Να είναι σκυφτή γενικά” λέει η Riri με την φαντασία των αντρών να οργιάζει.

Πως θέλει να δει η Rihanna την Cheryl Cole;

Οι δηλώσεις αυτές βασίστηκαν σε αυτές τις Cheryl Cole που προηγήθηκαν σύμφωνα με τις οποίες η Αγγλίδα τραγουδίστρια εκθείασε την Rihanna εκφράζοντας, μάλιστα, την επιθυμία της να συνεργαστούν σύντομα.

Η Rihanna, στην συνέχεια της συνέντευξης, μίλησε και για άλλα πράγματα όπως για τα πρωτοσέλιδα που κοσμεί κάθε τόσο και πόσο αυτά την επηρεάζουν: “Η προσοχή είναι κάτι που έμαθα να αγνοώ. Αυτό κάνω απλά. Κάνω τη ζωή μου και αυτοί την καταγράφουν”.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να σχολιάσει και την συνεργασία της με τον πρώην της Chris Brown η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις: “Το ήξερα ότι ο κόσμος θα έμενα έκπληκτος από αυτό που κάναμε αλλά απόρησα, γιατί αυτό ήταν κάτι κακό; Στο δικό μου μυαλό ήταν μόνο μουσική”.

Στο τέλος, στην ερώτηση πως βλέπει τον εαυτό της σε 5 χρόνια απάντησε: "Ελπίζω μέχρι τότε να έχω άντρα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσω, σωστά; Αλλά για την καριέρα μου δεν ξέρω. Ο Θεός θα αποφασίσει".

Πως θέλει να δει η Rihanna την Cheryl Cole; - εικόνα 2

Δες το παρακάτω βίντεο με τα παρασκήνια:





Για περισσότερα νέα κ σούπερ βιντεάκια μπες στη σελίδα του ελληνικού Esquire στο Facebook



Διάβασε επίσης:

Γυμνή η Rihanna, για μια ακόμα φορά!
Rihanna: «Ο Didier Drogba... Ναι, υπάρχει Θεός»
Η Rihanna topless για το νέο της video clip

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ