Follow us

ΒΙΝΤΕΟ: To trailer της ταινίας "Οι άθλιοι"

Με τους Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Eddie Redmayne και Amanda Seyfried.

ΤRAILERLESMISERABLES

Η ταινία “Οι άθλιοι”, που τόσο πολύ συζητήθηκε λόγω της Anne Hathaway και της εξαντλητικής της δίαιτας αλλά και του κοντοκουρεμένου μαλλιού της, μας συστήνεται μέσω ενός μικρού trailer.

Το cast απαρτίζεται από διάσημους ηθοποιούς όπως είναι ο Hugh Jackman, ο Russell Crowe, ο Eddie Redmayne και η Amanda Seyfried.

ΒΙΝΤΕΟ: To trailer της ταινίας "Οι άθλιοι"
O Hugh Jackman ως Γιάννης Αγιάννης


ΒΙΝΤΕΟ: To trailer της ταινίας "Οι άθλιοι" - εικόνα 2
Ο Russell Crowe υποδύεται τον αστυνομικό Ιαβέρη

ΒΙΝΤΕΟ: To trailer της ταινίας "Οι άθλιοι" - εικόνα 3
Η Amanda Seyfried ως η κόρη της Fantine και ο Eddie Redmayne, ο οποίος για να συμμετέχει στην ταινία έκανε πρώτα μαθήματα τραγουδιού

Η ταινία Les Miserables ή αλλιώς “Οι Άθλιοι”, που σκηνοθετείται από τον Tom Hooper, βραβευμένο με Oscar για την ταινία “Ο λόγος του Βασιλιά”, διηγείται την ιστορία ενός πρώην κρατουμένου, του Γιάννη Αγιάννη (Jackman), ο οποίος καταδιώκεται συνεχώς από τον αδίστακτο αστυνομικό Ιαβέρη (Crowe). Μετά από χρόνια γνωρίζει τη Fantine (Hathaway) η οποία, απολύθηκε από το εργοστάσιο που δούλευε όταν μαθεύτηκε ότι έχει εξώγαμο παιδί και, μετά από αυτό, δεν έχει άλλη διέξοδο από την πορνεία. Πριν πεθάνει, παρακαλεί τον Γιάννη Αγιάννη να φροντίσει για το παιδί της, τη μικρή Cosette. Τότε όλα αλλάζουν.

ΒΙΝΤΕΟ: To trailer της ταινίας "Οι άθλιοι" - εικόνα 4

Στο trailer της ταινίας, που βασίζεται στο μιούζικαλ του Claude-Michel Schonberg ακούμε την Fantine, την Anne Hathaway δηλαδή, να τραγουδάει το πιο χαρακτηριστικό τραγούδι, “Ι dreamed a dream” διερωτώμενη τι πήγε τόσο στραβά στη ζωή της και κατέληξε έτσι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας μίλησε για αυτήν την ερμηνεία με τα καλύτερα λόγια: “Η Anne ήταν μια εξαιρετική ερμηνεύτρια ακόμα και σε live. Το τραγούδι αυτό σε αφήνει άφωνο. Είναι τόσο ωμό και ειλικρινές. Έγινε έτσι γιατί ποτέ δε θα μπορούσε να ακουστεί σαν playback”. Όλοι οι ηθοποιοί θα τραγουδήσουν και μάλιστα με τις δικές τους φωνές. Πάνω σε αυτό ο Hugh Jackman δήλωσε ότι θα του φαινόταν πιο δύσκολο να τραγουδήσει στα ψεύτικα παρά να τραγουδάει live με τη δική του φωνή.


Παρακολούθησε το επίσημο trailer:







Δες επίσης:

Η sexy πλευρά της Anne Hathaway...
Η Anne Hathaway με κοντό μαλλί;
H Anne Hathaway ξεκίνησε Bikram Yoga για το νέο ρόλο της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ