Follow us

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders;

Ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για επαγγελματικούς λόγους

boule


Ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για επαγγελματικούς λόγους


Η Νάντια Μπουλέ είναι η Ελληνίδα παρουσιάστρια του καινούργιου πανευρωπαϊκού τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου επέλεξε την παρουσιάστρια για το τηλεπαιχνίδι «The biggest game show in the world» τα γυρίσματα του οποίου γίνονται αυτή την εποχή στο Παρίσι! Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν παίκτες από 6 χώρες και διαγωνίζονται για το έπαθλο Grand Champion 2012 μέσα από δύσκολες, αλλά πολύ διασκεδαστικές δοκιμασίες.

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders;

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders; - εικόνα 2
Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders; - εικόνα 3

Παράλληλα, ανοικτές είναι οι συζητήσεις για το πρόσωπο της κεντρικής παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του ANT1 για φέτος το καλοκαίρι. Το όνομα της Νάντιας ακούγεται πολύ έντονα ενώ έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Ράνιας Θρασκιά και του Παναγιώτη Χατζηδάκη. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι φέτος η εκπομπή θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα ενώ θα απουσιάζει το ψυχαγωγικό κομμάτι.

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders; - εικόνα 4
Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders; - εικόνα 5

Για 10 μέρες η Νάντια απουσιάζει και από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως θα συμμετέχει τηλεφωνικά κάποιες μέρες μεταφέροντας πληροφορίες και το κλίμα από τα γυρίσματα στο Παρίσι.

Τι κάνει η Νάντια Μπουλέ ανάμεσα στους bodybuilders; - εικόνα 6
Μαζί της σε αυτό το ταξίδι είναι και ο καλός της φίλος και συνεργάτης Παντελής Τουτουντζής που επιμελείται την εικόνα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ