Follow us

O Ashton Kutcher μεταμορφώθηκε σε Steve Jobs

Με νέο κούρεμα και μούσι

ashton


Με νέο κούρεμα και μούσι


Ο διάσημος ηθοποιός ταξιδεύει στη δεκαετία του '70 και υιοθετεί το look που είχε ο πρωτοπόρος επιχειρηματίς και εφευρέτης εκείνη τη δεκαετία. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Dermot Mulroney και ο Josh Gad που υποδύεται το συνιδρυτή της Apple Steve Wozniak.

O Ashton Kutcher μεταμορφώθηκε σε Steve Jobs

Ο Αshton κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μοιάσει φυσιογνωμικά στο Jobs αλλά είναι πολύ... ωραίος για να τα καταφέρει. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Καλιφόρνια.

O Ashton Kutcher μεταμορφώθηκε σε Steve Jobs - εικόνα 2

Την πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε η είδηση ότι ο Ashton θα υποδυθεί τον Jobs όλοι τη θεώρησαν αστεία και ψευγή. O παραγωγός Mark Hulme την επιβεβαίωσε όμως λέγοντας "Δεδομένου ότι η ταινία μας καλύπτει τα πρώτα χρόνια της Apple, όταν ο Jobs ήταν ακόμη 20, χρειαζόμασταν έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να αποδόσει όχι μόνο την νεανικότητα του αλλά και την ψυχολογική του πολυπλοκότητα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και φυσικά χάρη στις ομοιότητες του Ashton με τον Jobs είναι ιδανικός για την ταινία μας."

O Ashton Kutcher μεταμορφώθηκε σε Steve Jobs - εικόνα 3

Ο Dermot Mulroney εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα πράσινο κοστούμι. Ακόμη δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει στην ταινία αλλά σίγουρα υποδύεται ένα επιχειρηματία της εποχής.

O Ashton Kutcher μεταμορφώθηκε σε Steve Jobs - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ