Follow us

Η Kate Moss συμβουλεύει τις Βρετανίδες

Γιατί δεν της αρέσει ο τρόπος που ντύνονται το καλοκαίρι;

katemoss

Γιατί δεν της αρέσει ο τρόπος που ντύνονται το καλοκαίρι;

H Kate Moss αντιπροσωπεύει επάξια την παροιμία “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις” καθότι οι συμβουλές που δίνει στις Βρετανίδες μάλλον δεν έχουν καμία ισχύ σε αυτήν την ίδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό το supermodel δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι οι γυναίκες της Αγγλίας ντύνονται ωραία το καλοκαίρι γιατί δεν είναι συνηθισμένες στη ζέστη και τις συμβουλεύει να μην φοράνε τόσα λίγα ρούχα και αποκαλύπτουν τόση γυμνή σάρκα. Παρολ' αυτά η ίδια σε πρόσφατη έξοδό της φόρεσε ένα φόρεμα που ελάχιστα άφησε στην φαντασία.

Η Kate Moss συμβουλεύει τις Βρετανίδες

Η Kate Moss συμβουλεύει τις Βρετανίδες - εικόνα 2

Μένοντας στη συνέντευξη μίλησε και για τον σύζυγό της, Jamie Hince, ο οποίος προτιμά γι' αυτήν ένα συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος: “Θα τρελαινόταν αν με έβλεπε να ντύνομαι σαν μια απλή σύζυγος. Του αρέσει όταν ντύνομαι σαν ένα rock'n'roll κορίτσι”.

Τέλος, αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα ζώα: “Είναι ένα εφιάλτης. Πρέπει να το ξανασκεφτώ. Δεν μπορείς να πηγαίνεις ένα σκύλο βόλτα με τακούνια. Δείχνεις γελοίος. Και, προφανώς, το έχω δοκιμάσει”.



Δες επίσης:
Kate Moss for Mango: Δες ολόκληρη την καμπάνια!
Kate Moss - Rosie Huntington – Naomi Campbell
Τα μυστικά ομορφιάς της Kate Moss
Η Kate Moss στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ