Follow us

Το look της Δούκισσας Νομικού στα MAD Video Music Awards

Την είδαμε, τη φωτογραφήσαμε και τώρα λέμε τη γνώμη μας

doukissa_nomikou_mad_awards

Την είδαμε, τη φωτογραφήσαμε και τώρα λέμε τη γνώμη μας

Η Δούκισσα Νομικού δε θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο event του MAD χθες βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στη Φάληρο.

Το look της Δούκισσας Νομικού στα MAD Video Music Awards

Κατά τη διάρκεια παραμονής της στο backstage η κάμερα του ΑΝΤ1 την πλησίασε και μεταξύ άλλων τη ρώτησαν και για τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη -ενώ παράλληλα το MissBloom.gr τη φωτογράφιζε. Με την έμφυτη ευγένειά της η Δούκισσα απέφυγε τις πολλές ερωτήσεις.

Το look της Δούκισσας Νομικού στα MAD Video Music Awards - εικόνα 2

Η γνώμη μας: Συνειρμούς και λέξεις όπως "εκθαμβωτική" κλπ δεν τις αποφεύγεις, βλέποντάς την! Η επιτομή του Grecian-chic -ενός στυλ που είδαμε συχνά χθες στα Mad VMA, είναι το look τηςΔούκισσας Νομικού. Το έντονο τυρκουάζ κάνει καλή παρέα με το χρυσό απόαρχαιοτάτων χρόνων, ως γνωστόν - όσο για την επιλογή των κοσμημάτων Ilias Lalaounis for Sophia Kokosalaki κρίνεται απλά ιδανική και ως ύφος και ως ποσότητα! Τα πέδιλα YSL Tribute(αγαπημένο item κάθε σύγχρονης μούσας της μόδας παγκοσμίως) είναι τοαξεσουάρ που προσγειώνει με άψογο στυλ το look στο σήμερα. Α! Μαςξετρέλανε και το λιτό αλλά εντυπωσιακό hair styling (που έμεινε μακριάαπό κότσους και στεφανάκια...).


Το look της Δούκισσας Νομικού στα MAD Video Music Awards - εικόνα 3
Με φόρεμα Maria Patelis, κοσμήματα Ilias Lalaounis for Sophia Kokosalaki, πέδιλα Yves Saint Laurent και Sergio Rossi clutch.



Διάβασε επίσης:
Backstage στα MAD Video Music Awards (Part I)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ