Follow us

Εκτός βρετανικής ολυμπιακής ομάδας ο David Beckham

Γιατί δεν επέλεξαν τον David Beckham στην ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας; Τι δήλωσε ο ίδιος;

davidbeckham


Γιατί δεν επέλεξαν τον David Beckham στην ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας; Τι δήλωσε ο ίδιος;


Η γοητεία του και η δημοτικότητα του δεν φάνηκαν ικανά να πείσουν τον manager της εθνικής βρετανικής ομάδας, Stuart Pearce. Όπως είπε και ο ίδιος, «ο David Beckham θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Χρέος μου είναι να φροντίσω την ομάδα της Μ.Βρετανίας, ώστε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Θα επιλέξω την πιο δυνατή ομάδα».

«Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για εμένα να παίξω στην Εθνική ομάδα, οπότε θα ήταν τιμή μου να είμαι μέρος αυτής. Φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν θα υπάρξει μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας από εμένα. Ελπίζω να κερδίσουν το χρυσό», δήλωσε με τη σειρά του ο David Beckham.

Τα νέα βέβαια, ήταν ιδιαίτερα απρόσμενα, καθώς θεωρείται πως ο Beckham έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο να φιλοξενήσει η Αγγλία τους Ολυμπιακούς Αγώνες, συν του ότι συμμετείχε στην μεταφορά της φλόγας από την Αθήνα στο Cornwall, τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, οι φανατικοί θαυμαστές του δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς φημολογείται πως οι οργανωτές αναζητούν τρόπο να τον εντάξουν κάπου, ακόμα κι αν πρόκειται για την τελετή έναρξης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ