Follow us

H Katie Holmes και η Suri άλλαξαν σπίτι!

Ποιοι ήταν οι λόγοι του διαζυγίου και τι ρόλο έπαιξε η μικρή Suri;

katieholmessuricruise

Όλες οι εξελίξεις...

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού Cruise-Holmes έσκασε σαν βόμβα στο χώρο των celebrities. Μετά από 5 χρόνια γάμου, και αφότου το ζευγάρι μόλις δυο βδομάδες πριν κυκλοφορούσε με πιασμένα χέρια και αγαπημένο (τουλάχιστον έτσι φαινόταν), η 33χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και οι εξελίξεις από τότε τρέχουν ακατάπαυστα.

Και μπορεί, όλοι εμείς να μην γνωρίζαμε τίποτε, ωστόσο φαίνεται ότι η Katie τα είχε όλα πολύ καλά οργανωμένα στο μυαλό της. Στις 28 Ιουνίου αυτή και η κόρη τη αναχώρησαν από το διαμέρισμα στο οποίο κατοικούσαν μέχρι τώρα στο West Village της Νέα Υόρκης και μετακόμισαν σε ένα πολυτελές σπίτι στο Chelsea, το οποίο φαίνεται ότι τους περίμενε καιρό τώρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την άδοξη κατάληξη φέρουν την Katie να φοβάται για το “θρησκευτικό” μέλλον της κόρης της, 6χρονης Suri, καθώς ο Tom Cruise έχει ασπαστεί την Σαϊντελογία και επιθυμεί η κόρη του να πράξει το ίδιο.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για διαφημιστικό trick εξαιτίας της αποτυχίας της καινούριας ταινίας του 50χρονου ηθοποιού “Rock of Ages” ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι τα λεφτά που θα πάρει η Katie από το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει αλλά και από τα υπόλοιπα που θα διεκδικήσει είναι πολλά και δύσκολα να τους αντισταθεί κανείς.

Τέλος, η Holmes θα διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία της μικρής Cruise και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ