Follow us

Shaya: "Oι Έλληνες είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες!"

Μίλησε στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, στην εκπομπή Everyday Girls

shaya


Μίλησε στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, στην εκπομπή Everyday Girls


Με παππού Ινδιάνο, γιαγιά Εσκιμώα, μαμά Νοτιοαμερικάνα και μπαμπά Δανό, η Shaya έχει στο αίμα της πολλά και διαφορετικά γονίδια που σε συνδυασμό δημιούργησαν μια από τις πιο ανερχόμενες σταρ της εγχώριας showbiz.

"Οι Έλληνες είναι πολύ γοητευτικοί. Είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες"
, εξηγεί στα κορίτσια, απαντώντας σε ερώτημα για τους Έλληνες άντρες. "Η Ελλάδα είναι οικογένειά μου", απαντά και φαίνεται να το εννοεί. Θα μπορούσε να φύγει με one way ticket για πολλούς προορισμούς, καθώς παντού σχεδόν στον πλανήτη βρίσκονται συγγενείς της, εκείνη όμως επιμένει να μένει εδώ και να πολεμά την κρίση με το ταλέντο, το ανεβασμένο ηθικό της και την αισιοδοξία της.

Shaya: "Oι Έλληνες είναι ταυτόχρονα ευγενικοί και αλήτες!"

Τι σημαίνει άραγε για τη Shaya ο έρωτας; Πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της; "Έρωτας είναι τα πάντα. Είναι απαραίτητος παντού, ακόμα και στη δουλειά", όσο για την απιστία, η τραγουδίστρια είναι απόλυτη: " η απιστία είναι αίσχος, ντροπή! Την έχω συγχωρήσει μια φορά, αλλά ήταν ούτως ή άλλως προς το τέλος". Τα καλοκαιρινά της πλάνα περιλαμβάνουν θάλασα, μπάνια, ηλιοθεραπεία και... το αγόρι της; "Δεν τον έχω βρει ακόμα, όμως ξέρω τι ψάχνω και αυτό είναι πολύ σημαντικό", λέει γελώντας! "Φέτος στις διακοπές μου θέλω μόνο την παρέα μου!". Όσο για το μέλλον της, η Shaya δεν σταματά να ονειρεύεται: "Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Έχω φανταστεί τη ζωή μου με... τέσσερα παιδιά! Θέλω να βγουν όλες μου οι ρίζες!", εξηγεί. "Σε έναν άντρα κοιτάω πρώτα τα παπούτσια. Ξεκινάω δηλαδή από κάτω προς τα πάνω! Στο τέλος καταλήγω όμως στο βλέμμα!". Τέλος, η ίδια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε σε κάποιο reality show: "Θα ξαναέμπαινα σε ριάιλιτι αν υπήρχε κάποια πρόκληση για μένα. Πριν μπω στο Dancing, είδα τα αντίστοιχα του εξωτερικού και είπα αφού μπορούν αυτοί, μπορώ κι εγώ. Θα ξαναέμπαινα, αλλά μάλλον σε κάτι διαφορετικό. Δεν σκέφτηκα ποτέ τη δημοσιότητα που θα συνόδευε την παρουσία μου εκεί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ