Follow us

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard

To θρυλικό White Tie & Tiara Ball διογρανώνεται για 14η χρονιά! Δες τους καλεσμένους και τι φόρεσαν...

partyeltonjohn

Για 14η συνεχή χρονιά, ο Sir Elton John και ο David Furnish άνοιξαν τις πόρτες της πανέμορφης κατοικίας τους στο Old Windsor στην Αγγλία για τον θρυλικό White Tie & Tiara Ball, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Chopard.

Αυτό το μοναδικό αποκλειστικό γεγονός, φιλοξένησε πολλές προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένων και μερικών που έλαμπαν με δημιουργίες Chopard όπως η Naomi Watts, η Beth Ditto, ο Matthew Morrison, η Renee Puente, ο Colton Haynes οπως επίσης και ο Sir Elton John και ο David Furnish. Ανάμεσα στους άλλους καλεσμένους ήταν ο e George Michael, ο Liev Schreiber, η Lara Stone και η Florence Welch.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard
Ο Sir Elton John επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι Chopard και ένα σκουλαρίκι σταυρό με διαμάντια ενώ ο David Furnish φόρεσε ένα ρολόι full pave με διαμάντια tourbillon L.U.C και ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα καρχαρίες από την συλλογή Animal World collection.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 2
Η Αυστραλή ηθοποιός, Naomi Watts, έλαμπε στα διαμάντια High Jewellery και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα κολιέ με τρεις σειρές fancy cut διαμάντια (77.6cts), ένα μπρασελέ με διαμάντια fancy cut (35.7cts) και διαμαντένια σκουλαρίκια.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 3
Ο νεαρός ηθοποιός, Colton Haynes, επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι από την Classic Racing collection.


To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 4
Η τραγουδίστρια, Beth Ditto, επέλεξε να φορέσει ένα κολιέ με πολύχρωμα ζαφείρια (67 καράτια) με διαμάντια (16 καράτια) και ένα διαμαντένιο μπρασελέ ριβιέρα.


To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 5
Florence Welch


Διάβασε λεπτομέρειες για την βραδιά στην σελίδα ii






Το θέμα της φετινής χρονιάς γύρισε τους καλεσμένους, στην δεκαετία του 60, τα χρόνια της θρυλικής δισκογραφικής μάρκας Motοwn. Πενήντα χρόνια μετά την επιτυχημένη πορεία, οι Motown Records και οι καλλιτέχνες που δούλεψαν μαζί της, παρέμειναν θέμα συζητήσεως και έμπνευσης στην μουσική, την pop culture και πέρα από αυτά.

O κήπος μετατράπηκε με έμπνευση από το Detroit, την Motor City των Ηνωμένων Πολιτειών.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 6

Στον δρόμο τους για το Marquee, όπου σερβιρίστηκε ένα γευστικότατο δείπνο, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις θρυλικές δημιουργίες της Motown στη διάρκεια των χρόνων, όπως επίσης και τα πανέμορφα κομμάτια της Chopard.


To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 7

Φέτος, οι θαυμάσιες δημιουργίες της Chopard, τοποθετήθηκαν σε βιτρίνες που παρουσίαζαν λάστιχα λευκών αυτοκινήτων, που ταίριαζαν απόλυτα στο θέμα.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 8

Η είσοδος του Marquee ήταν διακοσμημένη σε στιλ λόμπι ξενοδοχείου του ’70 που θύμιζε έντονα τον κόσμο της μουσικής Motown.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς όμως τον σκοπό αυτού του ωραίου γεγονότος.
Πριν από 14 χρόνια, όταν η Πρόεδρος της Chopard Caroline Scheufele συνάντησε τυχαία τον Sir Elton John και η αμοιβαία αγάπη τους για την φιλανθρωπία έγινε γεγονός.
Της ζήτησε να παίξει έναν ενεργό ρόλο στο Ίδρυμα. Η συνάντηση αυτή, ήταν η αρχή μιας μακράς φιλίας και μιας λαμπρής δημιουργικής σχέσης. Ο διάσημος μουσικός καλλιτέχνης και η οικογένεια Scheufele, ιδιοκτήτες της Chopard, ένωσαν τα ταλέντα τους και δημιούργησαν την Elton John watch collection, μια σειρά που αντανακλά το εξαιρετικό στύλ του τραγουδιστή, ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των οποίων δωρίζεται στο Elton John AIDS Foundation.

To party του Elton John σε συνεργασία με την Chopard - εικόνα 9

Πέρα από αυτήν την συλλογή, η Chopard υποστηρίζει το Ίδρυμα, μέσω του White Tie & Tiara Ball και για μία ακόμη φορά θεωρεί τιμή της να ενώνει τις δυνάμεις της με το EJAF ως επίσημος χορηγός του 14th White Tie & Tiara Ball. Είναι ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο στον αγώνα εναντίον του AIDS, και σήμερα διαχειρίζεται προγράμματα πού ξεπερνούν τα 23 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε προγράμματα σε 15 χώρες, υποστηρίζοντας χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά με φαρμακευτική αγωγή αλλά και διατροφή, μόρφωση, στέγη και υποστήριξη. Το Τhe White Tie & Tiara Ball, φέτος στην 14η χρονιά του, είναι το γεγονός που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσά, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 45 εκατομμύρια λίρες από την πρώτη του χρονιά το 1998.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλανθρωπία και το έργο του, παρακαλώ επισκεφθείτε το : www.ejaf.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ