Follow us

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises"

Δες φωτό από το κόκκινο χαλί που στρώθηκε στη Νέα Υόρκη

hathaway


Στο AMC Lincoln Square Theater της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ‘The Dark Knight Rises’με όλους τους λαμπερούς συντελεστές να περνάνε από το κόκκινο χαλί.


Τις εντυπώσεις έκλεψε βέβαια η Anne Hathaway με την αποκαλυπτική τουαλέτα της.

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises"

Οι κινηματογραφικές υποχρεώσεις της Hathaway την έφεραν με αυτό το pixie κούρεμα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας για τη νέα της ταινίας "The Dark Knight Rises". Φυσικά και ανυπομονούμε να τη θαυμάσουμε με τη στολή της Catwoman αλλά μέχρι τότε μπορούμε να απολαύσουμε ένα preview με την αποκαλυπτική λευκή τουαλέτα από τη Resort 2012 συλλογή του Prabal Gurung.

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises" - εικόνα 2

Λευκό ζέρσει, εντυπωσιακή πλάτη, τολμηρό μπούστο, peplum, αρχαιοελληνικοί ώμοι και μεγάλη ουρά συνθέτουν την εντυπωσιακή εμφάνιση της Anne.

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises" - εικόνα 3

To νεό κούρεμα της Anne έρχεται ως απότοκο από τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “Οι Άθλιοι” (“Les Miserables”) του Victor Hugo. H Hathaway θα υποδυθεί τη Fantine, ένα ρόλο που την ανάγκασε σε αυστηρή δίαιτα και φυσικά την έκανε να αποχωριστεί τις καστανές μπούκλες της. Η Fantine είναι μια νεαρή μητέρα η οποία προσπαθεί να μεγαλώσει το εκτός γάμου παιδί της, Cosette, με οποιοδήποτε τρόπο. Έτσι πουλάει τα μαλλιά της ενώ παράλληλα δουλεύει ως εργάτρια σε εργοστάσιο. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Δες τις υπόλοιπες εμφανίσεις στη σελίδα ii

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises" - εικόνα 4

Η πρέσβειρα του οίκου Dior, Marion Cotillard επέλεξε ένα κομμάτι Christian Dior Couture σε ρομαντικό ιβουάρ με τούλινη φούστα και λεπτή διαφάνεια στο πάνω μέρος. Τη ρομαντική φύση του φορέματος συμπληρώνουν τα ψηλοτάκουνα "Lady Max" του Christian Louboutin.

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises" - εικόνα 5

Η μικρή fashionista του καστ, η Hailee Steinfeld απέδειξε με το Marc Jacobs φόρεμα της ότι ξέρει από μόδα αλλά και ότι έχει αίσθηση της ηλικίας της. Στα 15 της χρόνια κάνει τις σωστές επιλογές και δεν βιάζεται καθόλου να μεγαλώσει ή να γίνει σέξι! Άλλωστε έχει μπροστά της πολλά χρόνια και πολλά μέτρα κόκκινου χαλιού για να φορέσει ό,τι επιθυμεί.

Anne Hathaway και Marion Cotillard στην πρεμιέρα του "The Dark Knight Rises" - εικόνα 6

Από την πρεμιέρα δεν μπορουσε να λείπει και ο πρωταγωνιστής Christian Bale με τη σύζυγο τους Sibi Blazic.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ