Follow us

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για την νέα του ταινία

Και όχι μόνο! Τι λέει για την τηλεόραση, τις "εκπτώσεις" και τα όνειρα;

papakaliatistainia


O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του κινηματογραφικής προσπάθειας και μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο www.tospirto.net μιλάει για την ταινία αυτή, τις “εκπτώσεις”, την τηλεόραση


Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με δικό του σενάριο και σκηνοθεσία, φέρει τον τίτλο “Αν” και θα είμαστε σε θέση να την παρακολουθήσουμε τον Νοέμβριο (συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου). Τι δηλώνει όμως γι΄ αυτήν; “Το “Αν” είναι σε μια πρώτη ανάγνωση μια δυνατή ερωτική ιστορία, στο σήμερα και παράλληλα είναι όλο το παιχνίδι του έρωτα και της μοναξιάς και αυτό το δίπολο που ο καθένας κουβαλάει (...) Η ιδιαίτερότητα του “Αν” είναι ότι είναι δυο σενάρια σε ένα και κινούνται παράλληλα αυτά τα δυο σενάρια . Έχουν μια κοινή αφετηρία και φυσικά ένα κοινό φινάλε”.

Το κεφάλαιο τηλεόραση: “Η τηλεόραση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι τα 2/3 της ζωής μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και υπερήφανος για όσα έχω ζήσει στην τηλεόραση, την κουβαλάω, και γενικά είναι πολύ ωραίο και γοητευτικό να μπορείς να κάνεις τον κόσμο να περνάει καλά από το σπίτι του. Όμως η εποχή έχει αλλάξει και η τηλεόραση πια δεν σου παρέχει αυτή την δυνατότητα. (...) Η τηλεόραση για μένα είναι σίριαλ, η τηλεόραση για μένα ήταν ένα παράθυρο στο κόσμο και δυστυχώς πια έχει γίνει ένα παράθυρο σε ένα τοίχο που ούτε καν έχει κάποιος κάτσει να βάψει αυτόν τον τοίχο λίγο πιο όμορφα προκειμένου να σε ξεγελάει”.

“Οι εκπτώσεις είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου γιατί εκπτώσεις κάποιος κάνει όταν δεν αγαπάει κάτι, τότε αρχίζεις και βουλιάζεις στις εκπτώσεις που ο ίδιος κάνεις, ελλείψει αγάπης” εξομολογείται. “Εγώ είμαι πολύ τυχερός γιατί κάνω μια δουλειά την οποία αγαπώ τόσο πολύ που, θέλω να πιστεύω, ότι ποτέ δε θα κάνω εκπτώσεις για αυτήν. Ποτέ” συμπληρώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τέλος, ποια η γνώμη του για τα όνειρα; “Το όνειρο είναι απαραίτητο, είναι οξυγόνο, είναι προϋπόθεση ύπαρξης. Δεν μπορεί να υπάρχει ένας άνθρωπος χωρίς όνειρα, χωρίς παραμύθι”.


Δες επίσης:

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Περισσότερες φωτογραφίες από την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ