Follow us

Suri Cruise: "Θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου”

Τι συνέβη;

Suri Cruise: "Θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου”


Μετά την συνάντηση μπαμπά και κόρης πριν από περίπου ένα μήνα, για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο Holmes-Cruise, φαίνεται ότι τα συναισθήματα της μικρής κόρης του ζευγαριού άλλαξαν.

Suri Cruise: "Θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου”

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο η μικρή από τότε επιμένει ότι θέλει να μείνει με τον μπαμπά της. Ας θυμηθούμε ότι η μαμά της, Katie Holmes, έκανε τα πάντα προκειμένου να διεκδικήσει την πλήρη κηδεμονία της 6χρονης Suri και από ότι φαίνεται τελικά τα κατάφερε.

Το περιοδικό Star, λοιπόν, αναφέρει βασιζόμενο σε κοντινό πρόσωπο που βρισκόταν όλη την ώρα μπροστά στην συνάντηση των δυο, Suri και Tom, ότι ο πατέρας της δεν της χάλασε κανένα χατίρι και αποδίδει εκεί το γεγονός ότι η Suri δεν επιθυμεί πλέον να μείνει με την μαμά της.

Suri Cruise: "Θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου”
Το εξώφυλλο του περιοδικού Star

Μάλιστα, συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ: “Ο Tom ξόδεψε περίπου 170 χιλιάδες δολάρια για δώρα, παιχνίδια και ρούχα, για την διαμονή τους σε πεντάστερο ξενοδοχείο και για την βόλτα τους με ελικόπτερο πάνω από την παραλία του Hamptons” και, επίσης, “περνούσαν πολύ καλά στην πισίνα παίζοντας και γελώντας και ότι και αν ζητούσε η μικρή το είχε στο δευτερόλεπτο”.

Suri Cruise: "Θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου”
Και το περιοδικό In Touch έχει το ίδιο εξώφυλλο

Έπειτα, από όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που έζησε με τον μπαμπά της η μικρή Suri δεν ήθελε να φύγει και έκλαιγε που θα γυρνούσε στην μαμά της. Το σχέδιο του Tom Cruise φαίνεται ότι λειτούργησε άψογα δεδομένου ότι κάθε μέρα από τότε βλέπουμε την Katie να βγάζει συνέχεια βόλτα την κόρη της, να την πηγαίνει στον ζωολογικό κήπο, για γυμναστική, για παγωτό και ότι άλλο αυτή ζητήσει προκειμένου -μάλλον- να την αλλάξει γνώμη...



Δες επίσης:

H ζωή της Suri Cruise αλλάζει δραματικά
Suri Cruise: Γυμναστική με στυλ
H Katie Holmes και η Suri άλλαξαν σπίτι!
Tom Cruise - Katie Holmes: Παίρνουν διαζύγιο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ