Follow us

Ο Αύγουστος της Βίκυς Καγιά

Πως πέρασε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού; Με ποια κομμάτια γέμισε τις βαλίτσες της; Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις

ΒΙΚΥΚΑΓΙΑ

H Βίκυ Καγιά χαλαρώνει τις ημέρες του Αυγούστου και μοιράζεται μαζί μας τα beauty essentials της αλλά και τα απαραίτητα κομμάτια που παίρνει μαζί τις στις διακοπές.

H Βίκυ αγαπάει τη θάλασσα και και της αρέσει πολύ να κολυμπάει. "Δεν νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς τη θάλασσα. Γεννιόμαστε με αγάπη, λατρεία και σεβασμό προς το απέραντο γαλάζιο. Είναι μέρος του πολιτισμού μας, μέρος του ποιοι είμαστε." γράφει στο Vicky's Notes στο intothefashionworkshop.com.

Ο Αύγουστος της Βίκυς Καγιά

Ετοιμάζοντας τη βαλίτσα των διακοπών η Βίκυ παίρνει μαζί της αντηλιακό, πολλά, διαφορετικά είδη μαγιό, καφτάνια, φλατ σανδάλια, σορτς, γυαλιά ηλίου και μερικά βιβλία. Και όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα του beauty ο χρυσός κανόνας της είναι: ύπνος και ενυδάτωση. "Κοιμηθείτε όσο μπορείτε και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό. Θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε κατάσταση! Μετά τον ήλιο χρειάζεσαι ένα αναζωογονητικό μπάνιο, γαλάκτωμα σώματος για να απαλύνει το δέρμα και καθαρισμό προσώπου." Διάβασε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ο Αύγουστος της Βίκυς Καγιά - εικόνα 2

Ο αγαπημένος μας προορισμός της Βίκυς είναι η Σύρος. "Την επισκέπτομαι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτή. Η ατμόσφαιρα της Ερμούπολης, το δημαρχείο στην πλατεία Μιαούλη - ένα αριστούργημα του Έρνεστ Τσίλερ, το θέατρο «Απόλλων» που διαμορφώθηκε σύμφωνα με την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου. Τα πάντα στη Σύρο σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις ξανά και ξανά." Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις 5 συμβουλές που δίνει σε όποιον θέλει να επισκεφτεί την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Αύγουστος της Βίκυς Καγιά - εικόνα 3




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ