Follow us

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα της;

Έχουμε τις λεπτομέρειες για όλα τα looks

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα της;


Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Posidonio παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις σημερινές επιτυχίες με παλιά λαϊκά κομμάτια.


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που επιμελείται πάντα την εικόνα της Δέσποινας δημιούργησε 3 υπέροχες εμφανίσεις αναδεικνύοντας το υπέροχο σώμα της. Για ακόμη μια φορά η Αλεξάνδρα κάνει καταπληκτική δουλειά με τη συνεργασίαΕλλήνων σχεδιαστών στηρίζοντας την ελληνική σκηνή της μόδας. Ο Δημήτρης Πέτρου, η Maria Patelis, ο Βρεττός Βρετάκος και ο Ιωάννης Γιαμουρίδης είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα υπέροχα looks.

Δες εδώ αναλυτικά κάθε εμφάνιση


Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα της;

Για την πρώτη εμφάνιση της Δέσποινας, η Αλεξάνδρα διάλεξε ένα μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι που αποκαλύπτει τα υπέροχα πόδια της. Πρόκειται για μια τουαλέτα με ένα ώμο σε μεταλική ιριδίζουσα απόχρωση με την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου.Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της είναι του Ιωάννη Γιαμουρίδη.

περισσότερα στη σελίδα ΙΙ



Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα της; - εικόνα 2

Για το ντουέτο με τον Αντύπα η Δέσποινα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος από μεταξωτό ζέρσεϊ με την υπογραφή της Maria Patelis.

περισσότερα στη σελίδα ΙΙΙ

Τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα της; - εικόνα 3

Την τελευταία εμφάνιση της Δέσποινας υπογράφει ο Vrettos Vrettakos με ένα χρυσοκίτρινο, μίνι, στράπλες φόρεμα. Oι ψηλοτάκουνες σατέν γόβες είναι Charlotte Olympia.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ