Follow us

MTV Video Music Awards: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Ποιοι είναι υποψήφιοι και ποια ονόματα έκπληξη θα εμφανιστούν LIVE στην σκηνή...

MTV 2012 Video Music Awards: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!


Τα MTV Video Music Awards 2012 είναι γεγονός. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και όλα στο STAPLES Center στο Los Angeles μοιάζουν να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς.


Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20.00
όλοι οι εκπρόσωποι του τραγουδιού θα είναι εκεί για να τιμήσουν την μουσική. Ενώ την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το MTV!

Το πιο μεγάλο κομμάτι της θεωρούνται οι υποψηφιότητες και το MTV με επίσημη ανακοίνωση του αποκάλυψε μερικά ονόματα και κατηγορίες καθώς και και τους πρώτους δύο καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά. Στο φετινό show λοιπόν θα ροκάρουν η βραβευμένη με 4 VMAs, Alicia Keys, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τραγούδι από το επερχόμενο album της και το Βρετανικό boy band φαινόμενο, One Direction, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για VMA και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή των VMA.

Η Rihanna και ο Drake προηγούνται με τον εντυπωσιακό αριθμό των 5 υποψηφιοτήτων ο καθένας, συμπεριλαμβανομένης του Video Of The Year για το «We Found Love» της Rihanna καθώς και για το κοινό τους hit, «Take Care».

MTV Video Music Awards: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Ενώ ο Drake είναι επίσης υποψήφιος για το Best Hip Hop Video, Best Male Video, Best Art Direction και Best Cinematography και η Rihanna για Best Female Video, Best Choreography, Best Visual Effects και Best Pop Video.
Η Katy Perry ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 4 υποψηφιότητες. Επίσης λόγω της παγκόσμιας έκρηξης της EDM (Electronic Dance Music), προστέθηκε η καινούρια κατηγορία Best Electronic Dance Music Video.

Άλλοι υποψήφιοι για VMA φέτος είναι οι Kanye West, Gotye, Black Keys, Beyonce, Skrillex, Frank Ocean, fun., The Throne, Chris Brown, Justin Bieber, Lana Del Ray, Avicii, One Direction, Childish Gambino, Usher και πολλοί άλλοι. Το MTV θα ανακοινώσει περαιτέρω καλλιτέχνες και παρουσιαστές τις επόμενες μέρες.

Για την πλήρη λίστα των υποψηφίων για τα 2012 MTV Video Music Awards, κάνε κλικ στο: http://www.mtv.com/news/articles/1690827/video-music-awards-nominees-list-2012.jhtml

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ