Follow us

Bradley Cooper: Σταμάτησα την χρήση ναρκωτικών και είμαι “καθαρός”

Τι άλλο αποκαλύπτει στην συνέντευξή του;

Bradley Cooper: Σταμάτησα την χρήση ναρκωτικών και είμαι “καθαρός”

O Bradley Cooper κοσμώντας το εξώφυλλο του The Hollywood Reporter, δεν δίστασε να αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν του μιλώντας μέσα σ' όλα και για την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

“Δεν πίνω και δεν κάνω χρήση ναρκωτικών καθόλου πλέον” εξομολογείται ο ηθοποιός που πλέον είναι “καθαρός” από τα 29 του χρόνια και συνεχίζει: “Το να είσαι απεξαρτημένος είναι μεγάλη υπόθεση. Θυμάμαι να κοιτάω τη ζωή μου, το διαμέρισμά μου, τα σκυλιά μου και να σκέφτομαι “τι συμβαίνει;”.

Στην συνέχεια αναπολεί ένα γεγονός που τον έκανε να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης: “Ήμουν σε ένα πάρτι και επίτηδες άρχισα να χτυπάω το κεφάλι μου σε έναν τσιμεντένιο τοίχο ενώ παράλληλα φώναζα “Κοίτα πόσο δυνατός είμαι”. Το αίμα έσταζε αλλά εγώ το έκανα πάλι. Πέρασα μια νύχτα στο νοσοκομείο με πάγο μέχρι να μου κάνουν τα ράμματα”.

Ο 37χρονος ηθοποιός αποδίδει τις αδυναμίες του στην ανασφάλεια που ένιωθε λόγω του επαγγέματος του: “Ανησυχούσα τόσο πολύ τι θα σκεφτεί ο κόσμος για μένα, πώς θα περνούσα, πώς θα επιβίωνα. Πάντα ένιωθα σαν ξένος” αποκαλύπτει.



Δες επίσης:

Δες το νέο trailer της Μεσημεριανής Μελέτης
Που συναντήθηκαν Ζέτα Μακρυπούλια και Δέσποινα Καμπούρη;
Το ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σε βραδινή έξοδο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ