Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της δεύτερης μέρας των δοκιμαστικών

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii.gr

eleni_menegaki


Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii.gr


Η προετοιμασία συνεχίζεται για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι στενοί της συνεργάτες βρίσκονται σε φάση δοκιμαστικών για τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το πάνελ της εκπομπής.

Μετά τα πρώτα δοκιμαστικά της Τρίτης, όπου η Ελένη Μενεγάκη, είδε τους Ανδρέα Δερμιτζάκη, Μελίνα Κόκκορη, Πένυ Αγοραστού, Νάνσυ Παραδεισανού και την Ελεάννα Τρυφίδου, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη δοκιμαστικό και την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά, ήθελε να δει ένα καινούριο πρόσωπο, αλλά να ξαναδεί και τη δημοσιογράφο Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία. Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν ότι, από τη στιγμή που η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι φέτος στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», η Ελεάννα Τρυφίδου δεν θα ερχόταν να προσθέσει κάτι διαφορετικό. Γι' αυτό και η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη φορά τέσταρε την Ελεάννα Τρυφίδου έχοντας στο πάνελ, πέρα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της δεύτερης μέρας των δοκιμαστικών
Φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη από την αίθουσα του μακιγιάζ στα studio Pro στην Παλλήνη, που ανέβηκε στο Instagram κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών της δεύτερης ημέρας.


Aμέσως μετά την Ελεάννα Τρυφίδου, δοκιμαστικό έκανε και η Αντωνία Καλλιμούκου, η Β' Σταρ Ελλάς 2007, η οποία είχε περάσει με επιτυχία πέρυσι το καλοκαίρι από το πλατό του Elatte στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Θανάση Πάτρα και τη Νάντια Μπουλέ. Παράλληλα, η 26χρονη Αντωνία έχει γράψει και ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο του Νίκου Μουρατίδη.

Τα δοκιμαστικά έγιναν στο πλατό του "Δέστε τους" και όχι σε αυτό της εκπομπής "Ελένη", καθώς εκεί γίνονταν τα απαραίτητα φρεσκαρίσματα για τη νέα σεζόν -κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη κάνει μικρές ή μεγάλες αλλαγές στο σκηνικό της.


Μένει τώρα να δούμε τι θα αποφασίσει η 42χρονη παρουσιάστρια, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι, αντί για δύο νέα πρόσωπα, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να καταλήξει σε ένα μόνο και να καλύψει το άλλο κενό με καλεσμένους ή συνεργάτες της που εργάζονται πίσω από την κάμερα και μπορούν να βγαίνουν μπροστά παρουσιάζοντας κάποια θέματα: "Παρά το γεγονός ότι η Ελένη δεν έχει δει μόνο γυναίκες στα δοκιμαστικά των τελευταίων ημερών, η αλήθεια είναι ότι αυτό που ψάχνει βασικά είναι μια κοπέλα, η οποία φυσικά, εκτός από ό,τι άλλο απαιτείται, θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να δέσει και με την υπόλοιπη ομάδα" τονίζει πηγή του Yupiii.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ