Follow us

ΒΙΝΤΕΟ: Jennifer Lopez: Μιλά για το διαζύγιό της

Τι την ώθησε σε αυτή την κίνηση και τι εξομολογείται για τον σύντροφό της;

ΒΙΝΤΕΟ: Jennifer Lopez: Μιλά για το διαζύγιό της

Τι την σε ώθησε αυτή την κίνηση και τι εξομολογείται για τον σύντροφό της;

Η Jennifer Lopez βρέθηκε καλεσμένη στην νέα αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή της Katie Couric και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Μαρκ Άντονι, γιατί αποφάσισε να το κάνει αλλά και πώς περνάει με τον σύντροφό της, Casper Smart.

«Ποτέ δε θες να χωρίσεις μια οικογένεια» εξηγεί η 43χρονη τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Αυτό δεν ήταν το όνειρό μου. Το όνειρο μου για εμάς ήταν να είμαστε για πάντα μαζί. Αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά και μετά σκέφτεσαι ότι μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή. Αν δεν ένιωθα έτσι, δε θα το είχα κάνει» αποκαλύπτει σχετικά με το διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της που έπεσε σαν βόμβα πριν περίπου ένα χρόνο.

Όσον αφορά την σχέση της με τον χορευτή, Casper Smart, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κατά 19 χρόνια διαφορά που τους χωρίζει: «Μέχρι κάποιος να το αναφέρει, δε πιστεύω ότι το σκεφτόμαστε καθόλου. Είμαστε απλά δύο άνθρωποι που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αγαπάμε πολλά ίδια πράγματα ενώ παράλληλα τα πηγαίνουμε περίφημα μεταξύ μας».

Τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι ακόμα πιστεύει στην παντοτινή αγάπη παρά τους 2 αποτυχημένους γάμους της (ο πρώτος ήταν το2001 με τον χορευτή Cris Judd): «Πιστεύω στην αγάπη, πιστεύω στον γάμο. Απλά προσπαθώ να το κάνω καλά, όπως κάθε άνθρωπος».

Δες παρακάτω κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ