Follow us

Πού συναντήθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα;

Για καλό σκοπό

mary_synatsaki_tamta

Για καλό σκοπό

Με το σύνθημα «Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια», ξεκινά ενημερωτική εκστρατεία για την αντισύλληψη, υπό την αιγίδα της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού, στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, υπό τον καθηγητή κ. Αριστείδη Αντσακλή.


Η Συνέντευξη Τύπου της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Αντισύλληψη «Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια;» πραγματοποιήθηκε χθες εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αντισύλληψης στις 26 Σεπτεμβρίου με την ευγενική χορηγία της Bayer. Η Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης είναι μια παγκόσμια καμπάνια με όραμα έναν κόσμο όπου κάθε εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή. Η αποστολή της είναι να βελτιώσει την ενημέρωση σχετικά με την αντισύλληψη για να βοηθήσει τους νέους να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική τους υγεία.

Στην Ελλάδα φέτος η ΠΗΑ θα εορταστεί με συναυλία στις 26 Σεπτέμβρη στο Μall Athens στο Μαρούσι, στις 18:30. Θα τραγουδήσει η Τάμτα με τους Cabin 54 και ένα συγκρότημα έκπληξη. Τη συναυλία θα παρουσιάσουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Πού συναντήθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Τάμτα;

Η Τάμτα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Άννα Πρέλεβιτς είναι οι πρέσβειρες της εκστρατείας, με στόχο να εμπνεύσουν, να αφυπνίσουν και να ευαισθητοποιήσουν τις νέες γυναίκες να λάβουν τη σωστή ενημέρωση για μια υγιή και ασφαλή σεξουαλική ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ