Follow us

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με το Dancing With The Stars

Πότε θα βγει στον αέρα; Ποιους θα δούμε να χορεύουν;

zeta_makrypoulia_default


Πότε θα βγει στον αέρα;


Το Yupiii.gr μίλησε με στέλεχος του ΑΝΤ1 το οποίο ξεκαθάρισε:
«Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα Φεβρουαρίου. Όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να κάνουμε πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Γίνονται όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τα καταφέρουμε. Βέβαια, η ρευστότητα που επικρατεί παντού, όχι μόνο στο τηλεοπτικό τοπίο, μας κάνει κι εμάς πολύ επιφυλακτικούς. Γιατί και την πρώτη φορά πηγαίναμε για πρεμιέρα και, 15 ημέρες πριν, αποφασίστηκε αυτή να αναβληθεί επ' αόριστον. Οπότε τώρα λέμε για Νοέμβριο, αλλά όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα που θα πάρουμε το τελικό ok για να προχωρήσουμε».

Όσον αφορά στο θέμα της Ζέτας Μακρυπούλια, η ίδια πηγή απαντά: «Eπειδή ακούστηκαν πολλά, σας λέω ότι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει όνομα άλλου παρουσιαστή παρά μόνο της Ζέτας. Μπορεί να υπήρξε μια μικρή δυσαρέσκεια από πλευράς της για την ξαφνική αναβολή του σόου αλλά μετά τη συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο, όλα είναι καλά και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Μόλις λοιπόν δοθεί το τελικό ok για το σόου την επόμενη εβδομάδα, τελειώνει και το θέμα με την Ζέτα».

Όσον αφορά τώρα στους διαγωνιζόμενους, ήδη έγιναν 30 ραντεβού και, από αυτά τα πρόσωπα, θα επιλεγούν τελικά 13 προκειμένου να χορέψουν. Αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνουν άλλα ραντεβού καθώς όλοι περιμένουν την τελική έγκριση για το σόου ενώ θεωρείται σίγουρο ότι στο «Dancing with the stars», όταν αυτό ξεκινήσει, θα δούμε να χορεύουν τους: Γιώργο Τσαλίκη, Σπύρο Σούλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Νικολέττα Ράλλη, Δούκισσα Νομικού.

«Αυτή τη στιγμή, το Dancing θεωρείται για μας βασική επιλογή που θα στηρίξει το πρόγραμμα της Κυριακής. Μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Θέμο Ανασταδιάδη που θέλουμε να βγαίνει δύο φορές την εβδομάδα και τους Ράδιο Αρβύλα, είναι από τα προγράμματα στα οποία έχουμε επιλέξει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα» καταλήγει το στέλεχος του ΑΝΤ1 μιλώντας στο Yupiii.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ