Follow us

Brad Pitt: Δες τον με μαλλιά ράστα

Τι δήλωσε για την οικογένειά του σε μια πρωτότυπη φωτογράφηση

Brad Pitt: Δες τον με μαλλιά ράστα

Τι δήλωσε για την οικογένειά του σε μια πρωτότυπη φωτογράφηση


O Brad Pitt, μετά από τόσα χρόνια επιτυχιών, δεν διστάζει να τσαλακωθεί μέσα από μια πολύ ανατρεπτική φωτογράφηση για χάρη του περιοδικού Interview μπροστά στο φακό του Steven Klein. Στην συνάντησή του με τον Guy Ritchie, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί δυο φορές στο παρελθόν, μίλησε για την οικογένειά του και τη δέσμευση σε αυτήν και τα μελλοντικά του σχέδια.

Brad Pitt: Δες τον με μαλλιά ράστα

Ο 48χρονος ηθοποιός πλέον εμφανίζεται σε όλο και πιο λίγες ταινίες του κινηματογράφου. Στην ερώτηση για την επιλεκτικότητα που τον διακρίνει τα τελευταία χρόνια απαντάει: “Θέλω να αξίζει πάρα πολύ το σενάριο για να αφήσω την οικογένειά μου. Είναι τα πάντα. Η οικογένεια πάει πρώτη από όλα. Επίσης δεν θέλω να κάνω κάτι και να τους ντροπιάσω”.

Brad Pitt: Δες τον με μαλλιά ράστα - εικόνα 2

Όσον αφορά τι φάση που βρίσκεται τώρα αποκαλύπτει: “Τώρα έχω χαλαρώσει λίγο και γεμίζω μπαταρίες. Δεν είμαι καλός στο να πηγαίνω μπρος-πίσω μέσα από ταινίες και τώρα έχω αφήσει τα γένια μου και σκέφτομαι τι θα κάνω έπειτα”.

Brad Pitt: Δες τον με μαλλιά ράστα - εικόνα 3

Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία δράσης με τίτλο “World War Z: An Oral History of the Zombie War" που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2013. Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό: “Τώρα μαζεύουμε λίγο κάποια πράγματα. Θα είναι μεγάλη και άκρως διασκεδαστική. Τα αγόρια μου πρόκειται να την λατρέψουν”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ