Follow us

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;

Ευτυχισμένο τέλος για Chuck και Blair;

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;

Τα επεισόδια ολοένα και λιγοστεύουν. Έχουν μείνει μόνο 8 αλλά από ότι φαίνεται οι εξελίξεις αναμένεται να μας δικαιώσουν.


Μπορεί η πλοκή να μας φαίνεται ακόμα λίγο βαρετή αλλά όταν κάνουμε λόγο για το Gossip Girl αυτό ακούγεται σαν βλασφημία. Πόσο μάλλον αν τελικά όλο αυτό που παρακολουθούμε για 6 συναπτές σεζόν καταλήξει σε έναν σούπερ γάμο μεταξύ του ταλαιπωρημένου αυτού ζευγαριού, του Chuck και της Blair.

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Σε ένα από αυτά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον αγαπημένο μας Ed Westwick με άσπρο γαμήλιο ντύσιμο και την Leighton Meester με μια γαλάζια Elie Saab Spring Collection 2012 τουαλέτα και τιάρα στα μαλλιά. Tι άλλο να υποθέσουμε λοιπόν;

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;  - εικόνα 2

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;  - εικόνα 3

Ίσως να νομίζαμε ότι είναι απλά μια εκδήλωση από τις πολλές που παρευρίσκονται οι κατά τα άλλα πολυάσχολοι νεαροί αλλά η ανθοδέσμη στα χέρια του Nate δεν μας αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο "γαμπρός", Ed Westwick, μίλησε στο περιοδικό Us Magazine
και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε ο χαρακτήρας του στο έργο να βρει την ηρεμία που τόσο αναζητάει στο τέλος. Eνώ αποκάλυψε μέσα σ' όλα ότι αυτό που θα του λείψει περισσότερο είναι "το δωμάτιο του μακιγιάζ".

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;  - εικόνα 4

Μάλιστα, πριν από όλα αυτά, φαίνεται ότι ο γοητευτικός Nate θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την αστυνομία ίσως λόγω της ηλεκτρονικής εφημερίδας που προσπαθεί να διατηρήσει με νύχια και με δόντια.

Gossip Girl: Έφτασε η ώρα του γάμου;  - εικόνα 5

Τέλος, εντύπωση ωστόσο μας έκανε η φίλη της νύφης, Blake Lively ή αλλιώς η τηλεοπτική Serena Van Der Woodsen, η οποία ενώ θα έπρεπε να φοράει τα “καλά” της φαίνεται πολύ απλή γι΄ αυτόν τον γάμο. Μα τι να συμβαίνει άραγε;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ