Follow us

Η Alessandra Ambrosio φοράει σουτιέν 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Είναι η εκλεκτή του show της Victoria's Secret

Η Alessandra Ambrosio φοράει σουτιέν 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Η προσφάτως μανούλα και supermodel θα είναι η φετινή τυχερή του μεγάλου show καθώς θα περπατήσει την πασαρέλα με το πιο ακριβό σουτιέν.


Η ίδια μίλησε για την τιμή αυτή αλλά και για το άγχος που της προκαλεί αυτή η ευθύνη. “Απλά ήθελα να ουρλιάξω από χαρά” δηλώνει η 31χρονη καλλονή και συνεχίζει: “Αλλά δεν θα πω ψέμματα, αγχώθηκα πάρα πολύ. Ήμουν σε μια κατάσταση μητρότητας”.

Όταν ο γιατρός της επέτρεψε να ξεκινήσει την σοβαρή άσκηση η Alessandra δεν έχασε λεπτό και το περπάτημα και η yoga έγιναν η καθημερινότητά της. Όπως η ίδια αποκαλύπτει το καλοκαίρι βοήθησε ακόμα περισσότερο την φυσική της κατάσταση: “Έπαιζα συνέχεια βόλευ, κολυμπούσα και έτρεχα με τα παιδιά μου. Επίσης ο θηλασμός βοήθησε ιδιαίτερα”.

Το εσώρουχο-κόσμημα που αναμένεται να φορέσει στο show στις 4 Δεκεμβρίου στολίζεται από ζαφείρια, ρουμπίνια, αμέθυστους και διαμάντια.

Η Alessandra Ambrosio φοράει σουτιέν 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Επίσης, στο κέντρο βρίσκεται ένα μεγάλο διαμάντι 20 καρατίων.
Το στηθόδεσμο συνοδεύει μια ζώνη με 5.200 πολύτιμους λίγους στους ίδιους χρωματισμούς με το σουτιέν. “Ήταν τέλειο, ήταν απολύτως για μένα” λέει η Alessandra για το εσώρουχο αυτό που σχεδιάστηκε από την Long Island’s London Jewelers και πρόσθεσε: “Ένιωσα ότι το έφτιαξαν για μένα. Είναι τόσο ρομαντικό”.

Πέρυσι στην ίδια θέση είχε βρεθεί η Miranda Kerr που φόρεσε το «Treasure Fantasy Bra» αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Alessandra Ambrosio φοράει σουτιέν 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων - εικόνα 2

Ίδια ενέργεια έχει επαναληφθεί στο παρελθόν με τις: Heidi Klum, Tyra Banks και Karolina Kurkova να φορούν κάτι αντίστοιχο ενώ το ακριβότερο Fantasy Bra (αξίας $15 εκ) το είχε φορέσει η Gisele το 2000.


Δες επίσης:
Ποιοι θα τραγουδήσουν στο show της Victoria's Secret;
Alessandra Ambrosio: Ανέκδοτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της
Δες την Alessandra Ambrosio χωρίς μακιγιάζ
Τι γυμναστική κάνει η Miranda Kerr;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ