Follow us

Γιώργος Λιάγκας: Όσα δήλωσε για την πρεμιέρα του πρωινού

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»

Γιώργος Λιάγκας: Όσα δήλωσε για την πρεμιέρα του πρωινού

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, προσερχόμενος στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Άγρια Δύση» στο θέατρο Αποθήκη, το βράδυ της Τρίτης.


Για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πρωινής ζώνης του Mega, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, ο 42χρονος παρουσιαστής ανέφερε: «Ξεκουραστήκαμε, δυστυχώς το καλοκαίρι είναι λίγο παρατεταμένο φέτος, υπό την έννοια πως ξεκινάμε αρκετά αργά. Υπάρχει η χαρά της προσμονής, έχουμε μεγάλη αγωνία και χαρά να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί».

Ποιο είναι, όμως, κατά τη γνώμη του ίδιου, το «δυστύχημα» της φετινής σεζόν; «Το δυστύχημα δεν είναι το πότε ξεκινάμε, αλλά το ότι ξεκινάμε μόνοι μας. Είμαστε η τελευταία εκπομπή, που ξεκινάει στην πρωινή ζώνη. Εύχομαι και παρακαλάω, έστω και πιο αργά, να ξεκινήσει η πρωινή ζώνη και στα υπόλοιπα κανάλια. Για να έχουν δουλειά περισσότεροι άνθρωποι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το είπα και πέρυσι, πως εμείς αγωνιστήκαμε για να κρατήσουμε την πρωινή ζώνη ζωντανή. Την κρατήσαμε στο Mega, προς το παρόν βλέπω πως τα άλλα κανάλια δεν την κράτησαν. Μακάρι να βρεθούν τα χρήματα να ξεκινήσει και εκεί. Δεν μιλάω για ανταγωνισμο, μιλάω για συναγωνισμό. Είναι καλό να υπάρχει, γιατί αν δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος, κάποια στιγμή θα ακυρωθεί και η δική σου δουλειά και θέση» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσο για τις αλλαγές που ετοιμάζουν στο «Πρωινό mou» για αυτή τη σεζόν, ο ίδιος αποκάλυψε: «Φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Μπορεί να υπαρξει, όχι κόπωση, αλλά κάποια συνήθεια ίσως. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ανανέωση, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην βαρεθούμε ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος που θα μας δει. Ολοκληρώθηκαν και τα τρία δοκιμαστικά, ήμασταν παρόντες εγώ, η Φαίη και ο Δημήτρης. Είπαμε με ποιους ανθρώπους μπορεί να έχουμε χημεία, για τέσσερις - πέντε ανθρώπους, από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες του Mega θα αποφασίσουν».


Διάβασε την συνέχεια και δες όλο το βίντεο στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ