Follow us

Kim Kardashian - Kanye West: Αρραβωνιάστηκαν στην Βενετία;

Ταξίδι-δώρο-έκπληξη από τον καλό της για τα 32α γενέθλιά της...

Kim Kardashian - Kanye West: Αρραβωνιάστηκαν στην Βενετία;

Η Kim Kardashian μεγάλωσε αλλά... βέρα στο δεξί δεν έβαλε!


Η εντυπωσιακή reality star στις 21 Οκτώβρη έγινε 32 ετών και για τον εορτασμό των γενεθλίων της ο σύντροφός της, Kanye West, της έκανε δώρο ένα ταξίδι-έκπληξη στην Ιταλία.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν την Βενετία και την Ρώμη και έκαναν βόλτες στα ρομαντικά στενά απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια στο προσωπικό της site, πέρασε πολύ ωραία χαρακτηρίζοτας μάλιστα το ταξίδι αυτό “το πιο υπέροχο και ρομαντικό ταξίδι”. Οι φωτογραφίες έδειχναν την Kim πιο ευτυχισμένη από ποτέ και τον Kanye να της αγοράζει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που ταίριαζε με την κόκκινη μικρή τσάντα της.

Kim Kardashian - Kanye West: Αρραβωνιάστηκαν στην Βενετία;
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πρωινής του βόλτας πέρασε από το κατάστημα Dolce & Gabbana από όπου η εορτάζουσα Kim αγόρασε αυτό το "νυφικό-like" φόρεμα. (photo via kimkardashian.celebuzz.com)

Οι φήμες δεν άργησαν να αναζωπυρωθούν και τα σενάρια περί αρραβώνα και μυστικού γάμου έδιναν και έπαιρναν. Αποκορύφωμα των εικασιών αυτών ήταν η δήλωση του παραγωγού του reality των αφών Kardashian, Ryan Seacrest, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής ανέφερε: “Την Δεύτερα σίγουρα θα έχουμε κάποια εξέλιξη σε αυτή τη σχέση”.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί/επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευσθεί. Το ζευγάρι γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη και τις παλιές καλές συνήθειές του και παρευρέθηκε στο “Πάρτυ των Αγγέλων” δείχνοντας πολύ ερωτευμένο και ανανεωμένο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ