Follow us

Backstage στο νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού

Οπτικοποίησε με τον Κωνσταντίνο Ρήγο το τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ναταλία Γερμανού

kwnstantinos_argyros

Οπτικοποίησε με τον Κωνσταντίνο Ρήγο το τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ναταλία Γερμανού

Backstage στο νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τα γυρίσματα έγιναν στις αρχές του Νοέμβρη σε ξενοδοχείο στη Βαρβάκειο Αγορά, στους γύρω δρόμους, αλλά και στη σκηνή του ιστορικού REX, εκεί όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε πρεμιέρα το περασμένο σαββατοκύριακο, ενθουσιάζοντας με την ερμηνεία και τα καινούργια τραγούδια του όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Backstage στο νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού - εικόνα 2

Στο video clip του «Ποτέ Ξανά», του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος και το styling οι Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδύεται έναν ερωτευμένο άντρα που δεν διστάζει να μπλεχτεί σε άγριους καβγάδες για χάρη της κοπέλας που λατρεύει.

Backstage στο νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού - εικόνα 3

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο νεαρός τραγουδιστής που έκανε αίσθηση πριν ενάμισι χρόνο με το πρώτο του άλμπουμ «Μάλλον Κάτι Ξέρω», επέστρεψε αυτές τις μέρες με το νέο καταπληκτικό άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» του οποίου την παραγωγή και τη μουσική υπογράφει εξολοκλήρου Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών. Το άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» είναι προϊόν μιας υπέροχης συνεργασίας που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και έχει ήδη δώσει τη μεγάλη επιτυχία «Ποτέ Ξανά».

Δες το νέο του video clip:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ