Follow us

Οι γυμνές φωτογραφίες της Rihanna στο instagram

Η καλύτερη της φίλη ανεβάζει backstage φωτογραφίες που είναι εντελώς γυμνή από τη μέση και κάτω

Οι γυμνές φωτογραφίες της Rihanna στο instagram


Έχουμε δει όσα χρειάζεται να έχουμε δει από το σώμα της Rihanna τόσο στο εξώφυλλο του τελευταίου της album "Unapologetic" όσο και στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ.


Αυτή τη φορά όμως η έκπληξη ήρθε από το instagram όταν η καλύτερη φίλη της, η Melissa Forde, ανέβασε φωτογραφίες από το backstage μιας φωτογράφησης που έκανε η Riri φορώντας μόνο ένα δαντελένιο σουτιέν και μια γούνινη κουκούλα.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Rihanna στο instagram

Η Rihanna ποζάρει κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ενώ καπνίζει και απολαμβάνει τη ζεστασιά δίπλα από το τζάκι. Οι φωτογραφίες αυτές ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε ξανά μερικά από τα, συνολικά 18, τατουάζ της.

Η Rihanna βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ευρώπη για την προώθηση του νέου της album. Συγκεκριμένα το Σάββατο εμφανίστηκε στην εκπομπή "Wetten, dass...?" της γερμανικής τηλεόρασης ενώ ο επόμενος σταθμός της είναι το Manchester, για ακόμη μια live ερμηνεία στο X Factor. Η 24χρονη τραγουδίστρια θα ξαναανέβει στη σκηνή του X Factor ύστερα από την τελευταία φορά που έγινε μούσκεμα για χάρη της παρουσίασης του νέου της τραγουδιού Diamonds. Δες εδώ το video.



Διάβασε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ