Follow us

ΦΩΤΟ: Οι celebrities διασκεδάζουν και το δείχνουν στα social media!

Jessica Alba, Heidi Klum, Eva Longoria, Kim Kardashian και άλλες celebrities που μοιράζονται με τους θαυμαστές τους τις πιο ωραίες στιγμές τους! 

ΦΩΤΟ: Οι celebrities διασκεδάζουν και μας το δείχνουν μέσα από τα social media!

Jessica Alba, Heidi Klum, Eva Longoria, Kim Kardashian και άλλες celebrities που μοιράζονται με τους θαυμαστές τους τις πιο ωραίες στιγμές τους!


Λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, ανήμερα αλλά και μετά τις γιορτές οι διάσημοι μας βάζουν στις ζωές τους και μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ίδιοι στα social media μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την καθημερινότητά τους.

Δες παρακάτω φωτογραφίες:


[gallery ids="50650,50651,50652,50653,50654,50655,50656,50657,50658,50659"]

H Jessica Alba με τον σύζυγό της Cash Warren γιορτάζουν μαζί την Πρωτοχρονιά! Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Warren στον λογαριασμό του στο Instagram

O αρραβωνιαστικός της Kate Hudson, Matthew Bellamy, ανέβασε μια φωτογραφία με αυτόν την διάσημη ηθοποιό και τους φίλους τους μεταμφιεσμένους σε gangsters της δεκαετίας των '20s

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η Heidi Klum απόλαυσε μια ηλιόλουστη βόλτα με το ποδήλατο της στην Καλιφόρνια.

Δύσκολη η πρώτη ημέρα του χρόνου για την Eva Longoria, που πέρασε τις γιορτές στο Μαϊάμι δίπλα στην άμμο και την θάλασσα.

"Ανάψτε τα φώτα σας" συμβούλευσε η Miranda Kerr από την κορυφή ενός λόφου. Το διάσημο μοντέλο συνόδευσε τον σύζυγό της, Orlando Bloom, και τον γιο της Flynn για πεζοπορία, που πλέον έχει γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια.

Η Kate Bosworth πόζαρε με τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polish, κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ που βρέθηκε για την Πρωτοχρονιά!

Η Kim Kardashian, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, διασκέδασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Λας Βέγκας μαζί με τον σύντροφό της, Kanye West. Στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια ποζάρει με την φίλη της Brittny Gastineau.

Η Candice Swanepoel δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί ιδιαίτερα τις γιορτές αφού είχε πολλές υποχρεώσεις με αφορμή την φωτογράφηση για την διάσημη εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret στο νησί του Αγίου Βαρθολομαίου

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, κατά τη διάρκεια της διαμονής της στα νησιά της Καραϊβικής λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

Η Sofia Vergara πέρασε ξέγνοιαστες και καλοκαιρινές διακοπές στο Μαϊάμι με τον αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ