Follow us

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο

Δες εδώ φωτογραφίες και διάβασε τις δηλώσεις του ζευγαριού

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο

Η Κάτια και ο Σάκης βγήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από το μαιευτήριο κρατώντας στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδάκι.


Ο 41χρονος (πλέον) Έλληνας σταρ βρέθηκε στο πλευρό της Κάτιας που πήρε εξιτήριο από την κλινική ενώ και οι δυο τους δήλωσαν "τριπλά ευτυχισμένοι" στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην έξοδο. "Νιώθουμε τέλεια" ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη ενώ έκανε χιούμορ για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του λέγοντας: "Είναι θέμα θέλησης, καλής ... συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης".


Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο

Η Κάτια μίλησε για την ημέρα που γέννησε, την περασμένη Πέμπτη: "Δεν ταλαιπωρήθηκα. Ήταν η τρίτη φορά, είχα συνενοηθεί με τον γιατρό μου, ακριβώς όπως θέλαμε να είναι", ενώ ο Σάκης Ρουβάς συμπλήρωσε: "Εγώ αισθάνομαι ευγνωμοσύνη βασικά. Είναι το τρίτο υπέροχο δώρο που μου κάνει η Κάτια, δεν νομίζω πως υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που φτάνουν αυτή τη σπουδαιότητα. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που μας έδειξε την αγάπη του τις τελευταίες μέρες".

Όσο για την επιστροφή τους στο σπίτι, ο Σάκης δήλωσε: "Η Αναστασία και εκείνη ανυπομονεί να δει την αδελφούλα της, για την οποία έχει ακούσει πάρα πολλά όλους αυτους τους μήνες", ενώ όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη μικρούλα, η Κάτια Ζυγούλη σχολίασε: "Δεν μοιάζει με κανέναν, είναι καινούρια έκδοση!".

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 2

Το όνομα της δεύτερης κόρης φημολογείται ότι θα είναι "Αριάδνη". Ο Σάκης όμως δήλωσε πως είναι νωρίς ακόμα για να το έχουν αποφασίσει.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 3

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 4

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 5

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 6

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η έξοδος από το μαιευτήριο - εικόνα 7


Δες τις δηλώσεις του ζευγαριού στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημεριανή Μελέτη":

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ