Follow us

H Jennifer Lopez στην προώθηση της νέας της ταινίας

Δες το trailer της ταινίας στην οποία συμμετέχει με τίτλο "Parker"

H Jennifer Lopez στην προώθηση της νέας της ταινίας

H Jennifer Lopez, έχοντας ένα όχι και τόσο επιτυχημένο κινηματογραφικό παρελθόν, προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από την νέα της ταινίας “Parker” που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου.


Στο πλαίσιο προώθησης της νέας της δουλειάς η 43χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Good Morning America”, όπου μίλησε για τις ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνει η ταινία αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

H Jennifer Lopez στην προώθηση της νέας της ταινίας
H Jennifer Lopez καλεσμένη της εκπομπής "Good Morning America"

“Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο πολύ λες και ήταν έτοιμη να σπάσει, ήταν απαίσιο” εξομολογήθηκε η Lopez σχετικά με τις ερωτικές σκηνές που μοιράζεται με τον συμπρωταγωνιστή της, Jason Statham.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή της υγεία στην οποία οφείλει και την καλή της εμφάνιση: “Ποτέ δεν έχω πιει αλκοόλ και δεν έχω καπνίσει και αυτό τώρα μου το ξεπληρώνει το δέρμα μου, που είναι πολύ καλό σε συνδυασμό με λίγη ενυδάτωση και αρκετό ύπνο” ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακόμα ενδώσει στις αισθητικές παρεμβάσεις: “Δεν έχω κάνει Botox ή τίποτα από όλα αυτά. Αλλά όταν τα χρειαστώ ίσως τα κάνω”.

Την προηγούμενη εβδομάδα η διάσημη μαμά παρευρέθη στο ξενοδοχείο Four Seasons του Los Angeles για την Συνέντευξη Τύπου της ταινίας.

H Jennifer Lopez στην προώθηση της νέας της ταινίας - εικόνα 2
H Lopez στην Συνέντευξη Τύπου



Δες στο βίντεο που ακολουθεί το trailer της νέας ταινίας "Parker"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ