Celebrities : Celebs Now03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Δημήτρης Κοργιαλάς: Μιλά για τη Φωτεινή Ψυχίδου και για το παιδί που περιμένουν

Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην πρόσφατη συνέντευξή του

Δημήτρης Κοργιαλάς: Μιλά για τη Φωτεινή Ψυχίδου και για το παιδί που περιμένουν

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα γίνει σε τρεις μήνες, για πρώτη φορά μπαμπάς. Κι αυτό τον κάνει πολύ χαρούμενο! Φαίνεται. Ο τραγουδιστής μιλεί στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το περιοδικό Down Town για τη σύντροφό του, Φωτεινή, για τη μουσική που γράφει, για την τηλεόραση με την οποία είχε ασχοληθεί, ακόμη αναφέρεται στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Ευρυδίκη.

Εκνευρίστηκες με όσα ειπώθηκαν για τον χωρισμό σου με την Ευρυδίκη;
Καταλαβαίνω ότι κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Να πουλήσουν θέλουν, αλλά πάντα υπάρχουν όρια. Όταν ξεφεύγει, λοιπόν, το πράγμα, τότε κάνω αυτό που ξέρω. Παίρνω τη βάρκα μου και πάω για ψάρεμα. Έτσι ηρεμώ. Απέχω από τον όλο χαμό που γίνεται, γιατί θέλω να απέχω από το κουτσομπολιό που γίνεται. Γι’ αυτό δεν βγαίνω στα Μέσα συχνά. Το τι θα πει ο ένας κι ο άλλος, δεν με αφορούσε ποτέ. Κάποιοι είναι αδιάκριτοι και, τελικά, ο κόσμος δεν ασχολείται με το τι κάνει ο Κοργιαλάς και με ποια.

Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι μαζί πια, μπορούν να παραμείνουν φίλοι;
Και το πιστεύω και το επιδιώκω… Για μένα αυτό είναι το σωστό. Όταν χωρίζεις με κάποιον, σημαίνει ότι τον αγάπησες πολύ. Το ότι δεν είστε πια μαζί, δεν λέει κάτι. Απλά τελειώνει. Δεν σταματά η αγάπη όμως. Έτσι κι αλλιώς, μετά από πολλά χρόνια γίνεσαι φίλος με τον σύντροφό σου, δεν υπάρχει το αρχικό πάθος και η τρέλα που μας πιάνει στο πρώτο στάδιο της γνωριμίας.

korialas-1

Έτσι δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί το σεξουαλικό στοιχείο, που καθορίζει μία ερωτική σχέση;
Πάντα θεωρούσα την αγάπη και τη φιλία πιο σημαντικά από τον έρωτα. Το αν θα ατονίσει το ερωτικό στοιχείο ή όχι, έχει να κάνει με το ζευγάρι. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ το σεξ και, ξέρω και άλλους, που μετά από χρόνια, είναι πιο ήρεμοι με αυτό το κομμάτι. Εγώ αυτό που θέλω από τις συντροφικές μου σχέσεις, είναι να καταλήγει η κάθε μου μέρα στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Να είναι σταθερά μου. Τον άνθρωπο που αγαπάς τον θες στα δύσκολα, στα ευχάριστα, σε όλα. Και στο κρεβάτι.

Η Φωτεινή είναι πλέον η πιο φωτεινή πλευρά της ζωής σου;
Η Φωτεινή είναι ένας μοναδικός άνθρωπος που τα συναισθήματά της είναι όλα στο κόκκινο. Δεν είναι εύκολος άνθρωπος και σε αυτό μοιάζουμε. Υπάρχει μία μάχη ωραία που μας εξελίσσει και μας πάει μπροστά. Μου δείχνει ότι με αγαπάει και με νοιάζεται. Και προσπαθώ να της δείχνω το ίδιο. Περνάω πολύ όμορφα μαζί της.

Βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη απ’ όσο διάβασα. Πόσο μηνών είναι;
Είναι έξι μηνών και, σε τρεις μήνες, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο μας παιδί!

korialas-2

Είσαι αγχωμένος;
Ναι, πολύ. Θα γίνω πρώτη φορά πατέρας κι έχω πολύ άγχος. Δεν είναι παίξε, γέλασε ένα παιδί. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Έχω ζήσει με παιδιά και σήμερα ζω. Η Φωτεινή έχει ήδη ένα παιδί. Τα λατρεύω, τα αγαπώ, αλλά το να έχεις δικό σου παιδί είναι διαφορετικό.

Θα είσαι ροκ μπαμπάς;
Όχι, θα είμαι αυστηρός!

Αλήθεια;
Ίσως όχι αυστηρός, αλλά παλαιών αρχών. Παλιακός. Μπορώ να δώσω υπερβολική αγάπη σε έναν άνθρωπο, αλλά είμαι και αυταρχικός. Θέλω να έχω πειθαρχεία. Δεν είναι ότι θα φωνάζω όλη την ώρα στο παιδί, αλλά θέλω να του δώσω αρχές και βάσεις από το σπίτι του. Στο μυαλό μου έχω την ελληνική οικογένεια και αυτό θα ήθελα να κάνω. Θα είμαι παραδοσιακός μπαμπάς.

korialas-3

Έχετε κοινή «τρέλα» με την Φωτεινή;
Ναι, είμαστε και οι δύο φευγάτοι. Δεν πάμε πολύ καλά (γελάει)! Αλλά αλληλοσυμπληρωνόμαστε (γελάει).

Γελάς πολύ συχνά. Είσαι πάντα χαρούμενος;
Προσπαθώ να είμαι. Είμαι η ψυχή της παρέας, θα πω το αστείο, θα κάνω τους άλλους να περάσουν καλά.

Μήπως το κάνεις από άμυνα;
Σίγουρα! Είναι άμυνα. Κάποτε είχα τρομερή φοβία με τον θάνατο. Η μουσική και το goth στοιχείο που έχω ήταν το ξόρκι μου στη φοβία αυτή. Ήταν η άμυνά μου. Όπως και το χιούμορ μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ CELEBS NOW

Best of network