Follow us

Chiara Ferragni | Οι πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μέσα στο Giambattista Valli φόρεμά της

Πρόσθεσε το Missbloom στη Google
Chiara Feragni

Τα ευχάριστα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της μοιράστηκε πριν από μερικές ημέρες η Chiara Ferragni. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger και ο σύζυγός της και ράπερ, Fedez, που έχουν έναν ακόμη γιο, τον δύο ετών Leoncino, ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

H Chiara Ferragni έκρυβε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με τα top πανωφόρια της σεζόν

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ο Leo θα είναι ο μεγάλος αδερφός», είχε γράψει της η 33χρονη influencer δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μικρού Leo να κρατά την εικόνα από το υπερηχογράφημα του μωρού. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να μοιραστεί και τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

H Chiara Ferragni μιλά σε όλες τις μητέρες

«Μια από τις πρώτες φωτογραφίες με την κοιλίτσα μου: 9 Σεπτεμβρίου, στην 11η εβδομάδα μου», έγραψε σε μια mirror selfie από το δωμάτιο-ντουλάπα της.

Ενώ σε ακόλουθες αναρτήσεις της την είδαμε να ποζάρει μέσα στο ρομαντικό κίτρινο Giambattista Valli φόρεμά της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image